L'Olimpyc Floresta FS manté la categoria en l'última jornada de lliga

Els florestans seguiran a Segona Nacional B després de superar (5-2) l'AEJ Riera de Cornellà. L'equip ha només ha perdut 1 dels últims 8 partits de lliga en una temporada on baixen fins a cinc conjunts

Olimpyc Floresta FS 5 - AEJ Riera de Cornellà 2

Olimpyc Floresta FS: Pol, Miki, Fernando, Carles i Pirata –cinc inicial-, Dani, David, Uri, Edu i Martí Casas.

AEJ Riera de Cornellà: Orrios, Lolo, Ivan, Lindes i Pol –cinc inicial-, Héctor, Capel i Santi.

Gols: 1-0 David (10'), 1-1 Lindes (16'), 1-2 Lindes (24'), 2-2 Fernando (29'), 3-2 Martí (31'), 4-2 Miki (32'), 5-2 Dani (37').

Àrbitres: Raul Gómez Prieto i Mario Sáez Campos (Delegació del Baix Llobregat). Taula: Roberto Cano Benito.

Instal·lació: Pavelló municipal de la Floresta.

Públic: 175 espectadors.

Jornada: 34a jornada de lliga del grup 3 de Segona Nacional B de futbol sala.

L'Olimpyc Floresta Futbol Sala seguirà militant a la Segona Nacional B. Després d'una temporada on baixen fins a 5 equips, els florestans han aconseguit la permanència en la categoria en l'última jornada de lliga, aquest dissabte, 14 de maig. Ho fan en la primera posició que dóna la salvació, en la 13a plaça de 18 equips, amb 40 punts i un balanç en la lliga d'11 victòries, 7 empats i 15 derrotes. Els de la Floresta tan sols han perdut 1 dels últims 8 partits al campionat, amb un balanç de 3 victòries, 1 derrota i 4 empats.

Les millors imatges de la celebració de la permanència de l'Olimpyc Floresta FS.

L'Olimpyc havia de guanyar

L'Olimpyc celebrant la permanència FOTO: Haidy Blanch

L'Olimpyc havia de guanyar l'AEJ Riera de Cornellà, que també s'hi jugava la permanència, per assegurar-se matemàticament la categoria. Si no ho hagués fet, hagués descendit, ja que el FS Salou, el cinquè equip que ha baixat, s'ha imposat (4-7) a la pista d'un ja descendit CFS Esparreguera. L'Olimpyc Floresta FS ha acabat amb només 1 punt més que el FS Salou.

Rion: "Veure patir als meus amics a la pista no és gens agradable"

Unes 175 persones van donar suport a l'Olimpyc FOTO: Haidy Blanch

Després del partit, l'entrenador de l'Olimpyc, Xaloc Rion, molt emocionat en la celebració de la permanència, ha explicat que "els jugadors són molt amics meus. És un grup de fa molts anys i jo he jugat amb ells. Veure'ls patir a la pista no és gens agradable". Rion també ha dit que ha estat una temporada "molt dura i llarga. Vam començar molt malament, i l'hem hagut d'aixecar. Les dinàmiques són molt complicades. Tenim equip per estar més amunt a la classificació".

Els cinc equips descendits

Elc cinc equips que han descendit a Tercera Nacional són el FS Montcada, CFS Esparreguera, CE Futsal Esplugues, AEJ Riera de Cornellà I FS Salou. El campió de lliga ha estat el Col·legi Santo Ángel-Esportiu CCR Castelldefels.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem