'Glance Up' s'emet aquest dimarts, al 'Sense ficció' de TV3

TV3 emet, a les 21.50 hores, el documental que protagonitza el santcugatenc Joan Pahisa

Glance Up, documental que protagonitza el santcugatenc Joan Pahisa, s'emet aquest dimarts, 24 de març, al programa Sense ficció de TV3. Aquest documental, de La Lupa Produccions, detalla l'experiència de Pahisa en els seus segons Jocs Mundials per a persones de talla baixa, l'únic esportista català i espanyol que hi va participar, i que va aconseguir 5 medalles.

El documental Glance Up continua el seu particular viatge per diferents festivals del món. El pròxim lloc on Pahisa el presentarà és al Sebastopol Documentary Film Festival, a Sonoma County, Califòrnia. També es presentarà al BCN Sports Festival, que tindrà lloc entre el 5 i 8 de maig.

Un torneig de bàsquet, primera activitat de Sports PTB

Pahisa jugant a bàsquet, en una imatge del documental. FOTO: glanceupdoc.com

Al febrer, Joan Pahisa va posar en marxa una associació a nivell estatal per a persones de talla baixa. Es diu Sports PTB, té seu a Sant Cugat i està presidida per ell mateix. Actualment té 20 socis.

​Sports PTP organitzarà el pròxim 1 de maig una torneig de bàsquet inclusiu en un acte que organitzarà conjuntament amb l'associació Espai Joäo Martí. Tanmateix, Pahisa té intenció de fer maratons amb handbike i que aquestes siguin de caràcter benèfic a favor de l'associació. En aquests moments, el santcugatenc està buscant patrocinis per poder-les fer.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem