Gran acte de comiat als esportistes dels CIPSRA World Games en la cerimònia de clausura

La competició continuarà fins al dilluns 13 d'agost

Els esportistes dels CIPSRA World Games han gaudit d'un gran acte de comiat en la cerimònia de clausura de l'esdeveniment. Si bé és cert que encara hi ha alguna competició en funcionament - acaba el 13 d'agost-, la majoria d'esportistes ja han completat les seves proves esportives. Per això, el dissabte 11 d'agost s'ha celebrat la cerimònia de clausura, amb l'objectiu de fer un petit acomiadament als esportistes que ja marxen. Cal recordar, que tot i que alguns encara competiran perquè els partits de futbol s'allarguen fins dilluns 13 d'agost, la majoria dels 600 participants en els World Games ja s'acomiaden de Sant Cugat.

Si la cerimònia d'obertura va anar enfocada a promocionar l'esdeveniment al públic, amb una espectacular actuació de La Fura dels Baus, la de clausura ha estat més familiar, pensada pel gaudi dels esportistes. Per això, se'ls ha preparat un pica pica, que han degustat acompanyats dels demès esportistes dels jocs. A més, també hi ha hagut música per amanir la festa.

Més info: Sant Cugat s'acomiada dels "millors World Games de la història"

Abans de la festa de clausura, les diferents autoritats han atès els mitjans de Sant Cugat. "Estem molt contents. Ha estat tota una experiència poder veure uns jocs internacionals a Sant Cugat, en tantes instal·lacions diferents i amb tants esportistes. Ha estat una oportunitat per a nosaltres i la competició s'ha desenvolupat amb completa normalitat", ha explicat l'alcalde accidental, Eloi Rovira. També ha atès als mitjans el president de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, Carles Muñoz: "La gent ha respost molt bé. Estem molt satisfets tant a nivell social com a nivell esportiu. A nivell esportiu s'han batut sis rècords del món de paraatletisme. La ciutat i l'Ajuntament ha estat perfecte. Tothom marxa encantat i això vol dir que hem fet quelcom bé, entre tots", ha assenyalat.

Així va anar el primer dia de competició

Així va anar el segon dia de competició

Així va anar el tercer dia de competició

 
Comentaris

Destaquem