El triomf clau de l'Handbol i el fi de fase regular del Voleibol, destacat de la jornada

L'FS Sant Cugat s'ha deixat punts per primera vegada en la seva pista, en perdre davant el líder de la classificació

L'Handbol Sant Cugat ha aconseguit una gran victòria en derrotar per 24-25 a l'OAR Gracia Sabadell, en un duel de màxima exigència. El partit ha començat amb el gran atractiu de què els dos equips s'estaven jugant la segona plaça de la classificació. El matx ha estat molt igualat des del principi, i cap dels dos equips assolia un gran avantatge al marcador. Al principi de la segona meitat l'OAR Gracia Sadadell ha aconseguit una renta de 5 gols, però l'Handbol Sant Cugat ha sabut madurar el partit i, amb un estel·lar Jordi Sancho, que ha marcat deu gols, ha pogut capgirar l'electrònic i s'ha acabat emportant la victòria per 24-25. Així doncs, l'Handbol Sant Cugat és ara segon a la classificació i té un avantatge de 4 punts respecte als sabadellencs, primer equip en quedar-se fora de les posicions de fases d'ascens, quan només resten 6 jornades.

Pensant en els play-off

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha acabat la lliga regular amb una victòria per 3 a 2 davant de l'Arenal Emevé, en el partit disputat el dissabte 9 de març. Les jugadores de Rafa Ruiz disputaran ara el play-off pel títol, enfrontant-se en els quarts de final al Vóley Cajasol de Sevilla. El partit ha estat molt igualat, i el conjunt visitant de Lugo s'ha avançat en dues ocasions (0 a 1 i 1 a 2). Però les santcugatenques han aconseguit igualar a 2 i en el desempat s'han mostrat superiors amb una gran actuació d'Irene Verasio i d'Aina Berbel.

Més info: EL DSV Club Voleibol Sant Cugat tanca la temporada regular amb una ajustada victòria

Primera derrota a casa

El femení de l'FS Sant Cugat ha sumat la primera derrota de la temporada com a local, i és que les vermell-i-negres han perdut 3 a 4 vers l'FS Sabadell, líder de la competició. Les visitants han desplegat tot el seu potencial i semblava que deixaven vist per sentència el duel (0 a 4), no obstant això, en el darrer parcial, les santcugatenques han posat emoció al duel, amb 3 dianes en 2 minuts (3 a 4). L'FS Sant Cugat no ha deixat de creure i ha tingut opcions d'igualar l'enfrontament en els últims 5 minuts, però al final l'equip s'ha quedat sense premi. Amb la desfeta, les vermell-i-negres veuen trencat el seu ple de triomfs com a local, després d'haver guanyat els primers 7 partits que ha jugat a casa aquesta temporada.

Altres resultats destacats

El Junior FC masculí ha guanyat per 0-1 al camp del FC Barcelona i es manté ferm en la tercera posició de la taula que dona accés a la Final Four, quan resten nou jornades per finalitzar la competició. Oriol Serrahima ha estat l'encarregat de marcar l'únic gol del partit al minut 15. Per la seva banda el conjunt femení ha empatat a 1 davant del Sanse Complutense en el partit disputat a San Sebastian de Los Reyes. El Junior FC, que ha començat perdent, ha aconseguit finalment el gol de l'empat al minut 52 de partit gràcies a l'encert de Berta Serrahima.

El Sant Cugat FC femení ha golejat al seu rival, el Pontenc CE per 2 gols a 7. Les jugadores de Ruben Hurtado han fet un gran partit i s'han imposat amb doblets d'Elisabet Romero, Laura Sese i Anna Sitjà. Les santcugatenques són actualment cinquenes a la classificació i jugaran la setmana vinent contra el Santa Susanna Associació Esportiva.