Homs demana a Cardenal la "llicència única" del CAR de Sant Cugat

Ho ha fet públicament durant l'últim acte de celebració del 25è aniversari del centre esportiu d'elit, que s'ha fet el Centre d'Alt Rendiment i en el que han assistit 200 persones

Francesc Homs, en els parlaments. FOTO: Localpres Francesc Homs, en els parlaments. FOTO: Localpres
Francesc Homs, conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, ha demanat a Miguel Cardenal, president del Consejo Superior de Deportes (CSD) del Govern espanyol, la "llicència única" del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Ho ha fet aquest dijous, 23 de gener, durant l'últim acte de celebració del 25è aniversari del centre esportiu d'elit, en un sopar al pavelló cobert de tennis del CAR, en el que hi han participat 200 persones. En els parlaments d'aquest acte, Homs també ha dit que entre la Secretaria General de l'Esport i el Consejo Superior de Deportes "hi ha temes en discussió i punts d'acords". El conseller ha demanat que en les trobades d'ambdós organismes "no hi hagi espais de polititització" i sí "un esperit de col·laboració".

Cardenal: "El CAR ha estat la base dels èxits dels esportistes espanyols"
En la seva intervenció, Cardenal s'ha centrat en la celebració del 25è aniversari del CAR, del que ha dit que "ha estat la base dels èxits dels esportistes espanyols". Cardenal ha assegurat que el CAR "té unes instal·lacions que són una fàbrica de somnis" i que "ha donat moltes alegries". També ha assegurat que "la millor inversió que hem fet és l'aposta per aquestes instal·lacions".

El CAR, una potencia esportiva
Ivan Tibau, secretari general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, ha subratllat la importancia del CAR, sobretot per l'esport català. "25 anys després, el CAR ha estat esencial pels èxits dels esportistes catalans i espanyols". Una vegada més, Tibau ha assegurat que el centre d'elit "és un dels millors del món" i que compta "amb el reconeixement i el prestigi d'arreu del món".

Per la seva banda, Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, ha explicat que "el CAR sempre ha estat al costat de la ciutat de Sant Cugat".

El llibre del 25è aniversari
En el tram final d'aquest acte, els prinicipals esportistes del CAR han entrat al sopar per lliurar el llibre del 25è aniversari als assistents, una obra que recull la trajectòria d'aquest centre.

L'acte, molt ben decorat, fins i tot amb elements dels Jocs Olímpics de Bareclona 1992, ha estat amenitzat amb diferents actuacions de hip-hop. L'acte ha estat presentat per la periodista santcugatenca Marina Romero.

Les autoritats
L’acte ha estat presidit per Francesc Homs, conseller de la Presidència de la Generalitat de Catalunya; Ivan Tibau, secretari general de l’Esport de la Generalitat; Miguel Cardenal, president del Consejo Superior de Deportes del Govern espanyol; Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, i Joan Fontserè, director del CAR.

També hi han estat presents Francesc de Puig, exdirector del CAR de Sant Cugat; Lluís Recoder, exalcalde de Sant Cugat; Xavier Cortés i Xavier Amador, exregidors d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i el valldoreixenc Romà Cuyàs, expresident del Consejo Superior de Deportes.

També hi han volgut està els exsecretaris general de l’Esport de la Generalitat, Fidel Sust, Pere Sust, Josep Maldonado, Joan Anton Camuñas i Lolo Ibern.

Hi han assistit també representants de federacions catalanes i espanyoles i d'empreses patrocinadores del CAR, entrenadors del centre i personal i expersonal del CAR.

Josep Lluís Vilaseca, exsecretari general de l’Esport de la Generalitat, i Joan Antoni Prat, exdirector del CAR de Sant Cugat, no han assistit al sopar per està malalts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem