El Junior sobre herba masculí perd el primer partit a la Divisió d’Honor davant l’Egara

Els blau-i-negres perden, contra l’Egara per 2 a 3, després d’haver empatat i guanyat els dos primers partits de lliga

En el partit disputat aquest diumenge 10 de novembre a les 12:30, el Junior ha perdut el primer partit a la lliga davant el Club Egara per 2 a 3, després empatar contra el Barça (2-2) a casa i haver guanyat 2-3 al Terrassa en els primers 3 partits de la Divisió d'Honor.

Més info: Junior i Barça es reparteixen els punts en la primera jornada de la Divisió d’Honor

Amb aquesta derrota, els de Joan Vidal, són 5ns la classificació amb 4 punts, després d'una victòria, 1 empat i aquesta derrota; estan empatats a punts amb el RS Tenis que també té el mateix balanç però és 6è. D'altra banda l'Egara és segon empatat a punts amb l'Atlètic Terrassa que és líder (7), amb 2 victòries i 1 empat.

Dues cares del Junior

Tot i que ha estat un resultat ajustat (2-3), l'Egara a la primera part s'ha mostrat ofensiu des del primer moment i ha volgut tenir la pilota. Encara que, la primera ocasió del partit ha estat per al Junior quan només s'havien disputat 4 minuts de joc en què ha posat a prova el porter del conjunt visitant. Després de la primera ocasió, els visitants han pres el control del partit i el Junior es defensava per sortir a la contra.

La primera ocasió clara per l'Egara ha estat gràcies a un penal corner que ha pogut aturar el porter del Junior, Francesc Mata. A partir del minut 4, les ocasions s'anaven succeint pels de Terrassa han tingut ocasions per fer el primer del partit i ha estat al minut 16 quan una pilota centrada dins l'àrea l'ha aprofitat un jugador de l'Egara per posar el 0 a 1.

Al segon quart, el partit ha arribat a un punt en què l'Egara ha tingut molta possessió però no es traduïa en perill i el Junior no ha pogut tenir la pilota en cap moment. Uns segons 17 minuts, en què no hi ha hagut ocasions clares per als dos equips, fins que en l'últim instant del segon quart, amb el temps ja complet, el Junior no ha pogut convertir un penal corner a favor seu. Per tant, amb el resultat de 0-1 s'ha arribat al descans.

A la segona part, el Junior ha entrat millor al partit, tot i que qui seguia tenint el domini era l'Egara. A partir del segon gol de l'Egara, el Junior ha començat a crear perill i a intentar refer-se del marcador advers. Però només ha tardat 4 minuts l'Egara, com en el primer temps a fer un gol, que en aquest cas era el segon del partit. En el minut 9 del tercer quart, el Junior ha pogut fer el primer després d'un penal corner Gabriel Dabanch ha pogut marcar. Tot i això, l'Egara, 4 minuts després ha tornat a fer un cop dur i ha marcat també gràcies a un penal corner i ha posat l'1 a 3 al marcador.

En l'últim quart, el Junior ha tingut el domini de la pilota i ha estat l'Egara qui esperava al darrere deixant que passes el temps. Tot i això l'egara ha disposat de dos penals que han pogut sentenciar el partit. En els últims minuts del partit el partit s'ha igualat quant a ocasions i s'ha trencat, cosa que li ha anat bé al Junior per retallar distàncies i posar el 2-3 al marcador quan faltaven 4 minuts pel final gràcies a un altre gol de Gabriel Dabanch en l'única ocasió clara del quart per al Junior.

El partit ha tingut un final emocionant i amb el temps complet, com ha passat a la primera part, l'àrbitre ha pitat penal a favor del Junior, però no ha pogut convertir-lo per poder aconseguir el gol que hagués suposat l'empat a 3. Al final, el partit ha acabat amb victòria per a l'Egara per 2 a 3 i ha suposat la primera derrota del Junior.

Acció del partit entre Junior FC i Club Egara. FOTO: Ale Gómez.

Joan Vidal: "L'equip ha tingut una cara bona i una molt dolenta"

Per a l'entrenador del Junior masculí sobre herba, Joan Vidal: "Crec que hem fet una primera part molt dolenta, en la que hem patit molt, però després hem tingut una bona reacció a la segona part sent més agressius i apretant adalt, i a la part final del partit hem tingut més calma amb la pilota. Fruit d'això ha arribat el 2-3 i el penal que no hem pogut aprofitar".

Creu que el què els ha faltat a la primera part ha estat que "hem tingut les línies separades i la pilota ens ha durat molt poc, per això hem anat tota l'estona a remolc, perquè l'Egara és un equip molt potent que t'exigeix molt i no pots estar defensant tota l'estona". Tot i això a la segona "el que ha estat positiu del partit ha estat que hem lluitat i hem cregut en la remuntada fins al final".

Finalment sobre el balanç d'1 victòria, 1 empat i 1 derrota ha dit que "en tots tres partits hi ha hagut moments bons i moments dolents. El que ens hem de proposar és que hem de ser més regulars en els partits, perquè en un mateix no podem mostrar dues cares com avui o el primer partit contra el Barça".

Propera jornada

A la jornada 4 el Junior visita el camp de l'Atlètic Terrassa, el diumenge 17 de novembre a les 12:30. L'Atlètic és el líder de la classificació juntament amb l'Egara. Per la seva banda, l'Egara visitarà al Polo el dissabte 16 de novembre a les 15:00.

Fullatge de núvols. FOTO: Ale Gómez