Hurtado i Gomila, noves cares del DSV Sant Cugat per competir en la Superlliga Iberdrola

Les vermell-i-negres, després de renovar el bloc de jugadores de la darrera temporada, han incorporat una central i una líbero

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat aposta un any més pel bloc de jugadores que la darrera temporada van assolir la fita de classificar-se, en una mateixa campanya, per a la Copa de la Reina i el play-off al títol de la Superlliga Iberdrola. Amb això, l'equip incorpora 2 noves cares per fer un salt qualitatiu i intentar repetir la fita de la darrera temporada.

Més info: Ruiz renova amb el DSV Voleibol Sant Cugat: una dècada al capdavant del primer equip

D'aquesta manera, el club vermell-i-negre comptarà un any més amb les centrals Camila Maldonado i Aina Berbel, les receptores Andrea Bové i Raquel Brun, les col·locadores Zoi Mavrommatis, Anna Newsome i Elia Rodríguez i les oposades Itziar López i Carlota Martínez. Rafa Ruiz, tècnic del DSV Sant Cugat valora mantenir el bloc de jugadores: "És important comptar amb jugadores de casa que volen seguir amb nosaltres i que han demostrat que tenen nivell per ajudar l'equip".

Més info: El Vóley Dos Hermanas, primer repte del DSV Voleibol Sant Cugat en l'inici de lliga

Amb això, les santcugatenques han fitxat la central Alessandra Hurtado (CV Barcelona) i la líbero Maria Antonia Gomila (Avarca de Menorca), a més de la receptora Maria Brun, la qual farà el salt del juvenil. "Són 3 perfils molt diferents. Hurtado és una jugadora jove, amb molt potenciar i que lluitarà per fer-se un lloc; Brun és una de les referents del planter, la qual té moltes ganes de créixer i de demostrar les seves capacitats. Finalment, Gomila és una de les millors jugadores en la seva posició i ens donarà experiència i caràcter sobre la pista" afegia Ruiz. Per contra, el club ha decidit no renovar a la receptora Natàlia Matamoros ni a la líbero Marta García.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem