Hyundai Solmacar Motor patrocinarà el Club de Rugby Sant Cugat

Empresa i entitat arriben a un acord per a la temporada 2019-20

Hyundai Solmacar Motor, concessionari oficial ubicat a les ciutats de Terrassa, Rubí i Sant Cugat, ha presentat un nou acord de patrocini amb el Club de Rugby Sant Cugat. El conveni de col·laboració ha estat presentat en les instal·lacions del concessionari principal situat a Terrassa.

 

Els diferents integrants de les categories sèniors i de base, tant dels equips masculins com femenins, han protagonitzat una sessió fotogràfica al concessionari Hyundai amb els models de cotxes més exclusius de la gamma coreana, entre ells el Hyundai Ioniq, Tucson, i30 i el nou Kona híbrid. Entre d’altres contraprestacions, el conveni preveu la presència del logotip de Hyundai en la part del braç de la samarreta de l’equip sènior del club, així com altres elements de visibilitat de l’empresa dins el club com ara espais publicitaris, enviament d’ofertes als socis amb promocions especials i presència en la pàgina web i la pàgina oficial de Facebook i Instagram del club.

L’acord de patrocini, que s’extendrà fins a final de la temporada 2019-2020 prorrogable a un any més, ha comptat amb la presència dels gerents del grup d’automoció al qual pertany el concessionari Hyundai, Carlos Solano i Carlos Mata, el cap de vendes del concessionari, Josep Artés, i el president i vicepresident del club de rugby, Emilio Gutiérrez i Miguel Pelayo respectivament.

Aquesta col·laboració esportiva forma part de l’ADN de Hyundai Solmacar Motor i del grup d’automoció al qual pertany, CSM Grup Vallès Hòlding Automoció. Amb més de 10 anys de trajectòria en el sector, CSM Grup engloba els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?