L'IBSA CV CCO 7 Palmas d'Ari Priante, primer rival del CV Sant Cugat a Superlliga 1

El conjunt santcugatenc iniciarà la competició a domicili davant un dels aspirants a guanyar la Superlliga Femenina 1

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ja coneix el seu ordre d'enfrontaments de cara la temporada vinent, després que la Real Federació Espanyola de Voleibol notifiqués a les santcugatenques, el dilluns 27 de juliol, que tenien la possibilitat de mantenir-se a Superlliga Femenina 1, màxima categoria estatal.

Més info: El DSV Club Voleibol Sant Cugat serà finalment equip de Superlliga Femenina 1

D'aquesta manera, un any més les vermell-i-negres jugaran a l'elit i debutaran a domicili davant l'IBSA CV CCO 7 Palmas, el dissabte 3 d'octubre, equip que enguany s'ha reforçat molt bé i que ha incorporat a la col·locadora Ari Priante del CV Sant Cugat.

Més info: Priante s'incorpora al IBSA CV CCO 7 Palmas, candidat a guanyar la Superlliga Femenina

D'altra banda, el primer partit que les vermell-i-negres jugaran a casa serà davant de l'Avarca de Menorca, el dissabte 10 d'octubre, equip amb el qual van debutar la darrera temporada i van caure per un resultat de 3 a 0.

Amb això, durant la primera volta, les santcugatenques es veuran les cares a casa, a més de les menorquines, contra el Feel Volley Alcobendas, Arenal Emevé, Haro Rioja Voley i Madrid Chamberí. Per contra, els rivals que visitarà en aquest primer tram de la competició seran, a més de l'equip canari, l'Algar Surmenor, CV Kiele, Sanaya Libby's La Laguna, Cajasol Vóley Dos Hermanas i CV Sayre.

Amb tot, el conjunt buscarà mantenir la permanència com més aviat millor després d'assegurar-se tornar a ser equip de la màxima categoria estatal, una Superlliga Femenina 1 que enguany compta amb el CV Sayre (de les Illes Canàries) i l'Arenal Emevé (de Lugo) com a equips nouvinguts i amb la desaparició del May Deco Voleibol Logroño (darrer guanyador de la competició) i el descens del Barça CVB.

 
 
 
Comentaris

Destaquem