Ignasi Sanchís i Alex Alomar, campions de la Copa Príncep amb el Barça Voleibol

Amb 17 anys acabats de fer el 31 de desembre, Sanchís ha estat el jugador més jove d'aquesta Copa Príncep

Els jugadors de voleibol de Sant Cugat, Ignasi Sanchís Pellicer i Alex Alomar Montagut, s'han adjudicat, amb el Barça Voleibol, la Copa Príncep, aquest cap de setmana de l'11 i 12 de gener, a Dumbría (a Coruña). Aquesta competició la juguen els quatre primers equips classificats (els dos primers dels grups A i B) en la Superlliga Masculina 2 un cop finalitzada la primera volta en la lliga. En les semifinals, el conjunt blaugrana, primer del grup B amb 36 punts, ha derrotat (3-1) el Rotogal Boiro Voleibol (Galícia), segon del grup A amb 31 punts. En la final, el Barça s'ha desfet (3-0) del CV Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. El Barça voleibol ja la va guanyar el 2008, en la primera edició d'aquest campionat nacional.

Ignasi Sanchís, el jugador més jove d'aquesta edició

Ignasi Sanchís, que hi ha participat per primera vegada, ha estat el jugador més jove d'aquesta tretzena edició de la Copa Príncep, amb 17 anys complerts el passat 31 de desembre. Sanchís, que juga en la posició de col·locador, alterna els equips juvenil, sénior B (1a Catalana) i Superlliga 2.

El Barça Voleibol, líder sense perdre cap partit

El sénior A del Barça Voleibol és líder de la categoria de plata del voleibol espanyol, amb 3 punts més respecte al segon, el CV Sant Pere i Sant Pau. Un cop acabi la lliga regular, els dos primers classificats de cada grup jugaran una fase final, amb format lligueta, en una seu encara per definir. Els dos millors aconseguiran l'ascens a Superlliga. Els blaugrana han guanyat els 12 partits que han disputat en la lliga.

Alex Alomar també és de Valldoreix i és jugador del primer equip del Barça Voleibol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem