S'inaugura Énergie Fitness, el primer gimnàs de Volpelleres

El club concep l'exercici com medicina i aposta per una atenció personalitzada

El gimnàs 'Énergie Fitness' al barri de Volpelleres comença a caminar. La franquícia de fitness número 1 al Regne Unit arriba a Catalunya amb el seu primer gimnàs a Sant Cugat. Es tracta d'un club que aposta per un model de gimnàs innovador i híbrid que vol aportar no només un espai on entrenar, sinó també on fer salut. Aquest projecte sembla haver tingut una bona acollida al barri, així s'ha vist durant la inauguració amb l'assistència de desenes de persones, inclosa l'alcaldessa, Mireia Ingla, qui considera "molt oportuna l'obertura d'aquest centre" en tant que "el barri de Volpelleres s'està consolidant i la gent necessita diversitat de serveis", a més, ha volgut afegir que es tracta d'una proposta "diferent del que he vist fins ara".

Fundat per Rod Hill i el seu soci George, dos empresaris anglesos que fa més de 20 anys viuen a la ciutat, Énergie Fitness vol donar a conèixer la concepció d'exercici com a medicina, on es treballi tant el cos com la ment i on s'ofereixin experiències, úniques i personalitzades als usuaris.

Els fundadors Rod i George amb l'alcaldessa Ingla. Foto: Laia Pérez.

 

El gimnàs compta amb una àmplia zona de màquines i de musculació i amb tres sales diferents: la sala zénergie enfocada a classes més tranquil·les com ho són les de yoga o pilates, la sala de spining, on treballar body pump i amb una gran varietat d'horaris per tal d'acollir a un públic variat, i finalment, el que els fundadors descriuen com "el cor del gimnàs": la sala 'The Yard', que té l'objectiu de fer sentir a l'usuari com a casa i li permet treballar de manera còmoda tant el seu cos com la seva ment. A més, les instal·lacions compten amb amplis vestuaris i amb taquilles personalitzades per a cada membre del club. Els usuaris podran accedir a les instal·lacions amb una targeta individual i podran registrar-se a les classes gràcies a una app senzilla que els permetrà apuntar-se a les diverses ofertes disponibles. Les classes estan a un màxim de 20 persones pel moment, per tal d'assegurar un bon servei, direcció i una atenció personalitzada. Aquesta última, la principal aposta d'aquest gimnàs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem