Inaugurades les noves quatre pistes de pàdel al Junior FC

El club de Sant Cugat passa a tenir 12 pistes de pàdel i Xavier Guix explica que "amb aquest projecte hem volgut potenciar la secció de pàdel"

El Junior FC ha posat en marxa aquest divendres, 25 de setembre, les noves 4 pistes de pàdel (una de panoràmica), i també la millora general de les instal·lacions de la zona de pàdel del club. Amb aquesta ampliació de pistes, el club de Sant Cugat passa a tenir un total de 12 pistes de pàdel. Està previst que aquesta nova instal·lació esportiva, que es va començar a construir el 25 de maig, s'inauguri durant el mes d'octubre.

 

Les 4 noves pistes de pàdel del Junior FC han entrat en funcionament coincidint amb l'inici del la setena edició del Torneig de Pàdel Masia Sant Cugat Ajudem els Altres que, un any més, es juga al Junior FC, del dissabte 26 de setembre al dissabte 3 d'octubre. Es tracta d'un torneig solidari, que enguany va a benefici a la Fundación Federica Cerdá.

Xavier Guix: “Hem volgut potenciar la secció de pàdel"

Nova pista central del Junior FC. FOTO: À. L. P.

En declaracions al TOT Sant Cugat, Xavier Guix, president del Junior FC, ha explicat que, amb aquest nou projecte de club, “hem volgut potenciar la secció de pàdel, que està creixent molt i s'ha fet gran”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem