L'infantil del DSV Club Voleibol Sant Cugat campió de la Copa d'Espanya 2019

El conjunt santcugatenc va participar amb 17 equips a la Copa d'Espanya de voleibol amb un títol en categoria infantil i una medalla de bronze en categoria juvenil

Del 27 al 30 de desembre de 2019 es va disputar a Guadalajara i a Valladolid i va comptar amb la prescència destacada del DSV Club Voleibol Sant Cugat. La competició en categories aleví i infantil es va disputar a Guadalajara i en categories cadet i juvenil a Valladolid. En total l'equip santcugatenc va portar a Guadalajara i Valladolid un total de 17 equips en les cateogories infantil, cadet i juvenil. En categoria infantil 8, en cadet 5 i en juvenil 4 formats per 229 jugadores en total,

Dels 17 equips, en categoria infantil l'infantil femení en primera categoria va conseguir l'or en guanyar a la final el CV Vall d'Hebron per 2 set a 1 a la final; i en categoria juvenil l'equip bronze va aconseguir la tercera posició en ser eliminat a les semifinals per l'Atlético Mineros i superar en el partit pel tercer i quart lloc a El Escorial.

Els altres 15 equips van quedar per sota de la 4a posició.

En la categoria infantil van participar 7 equips a banda del campió, només un equip va aconseguir la 6a posició i els altres 6 van quedar per sota la desena posició. En categoria cadet el Sant Cugat va participar amb 5 equips i 2 van aconseguir la 5a poscició. I finalment, en categoria juvenil, a vanda de l'equip que va aconseguir el bronze,  un equip dels altres 3 participants va poder aconseguir la sisena posició.

A banda dels 17 equips que va traslladar el Sant Cugat, es van desplaçar un total de 12 entrenadors i 6 tècnics de reforç. Un campionat que va acollir uns 450 equips i prop de 4.000 jugadors i jugadores de voleibol sent l'esdeveniment de voleibol amb més participació a nivell estatal.

I també, durant aquest torneig, també es va celebrar l''All Star' masculí i femení amb els millors jugadors de la primera divisió masculina i femenina, i que va tenir participació de Mireia Orozco i Paula García, jugadores del primer equip del Sant Cugat.

Més info: Paula Garcia i Mireia Orozco participen en l'all-star de la Liga Iberdrola