S'inicia el concurs de licitació per a cobrir la pista d'hoquei de la ZEM Jaume Tubau

L'objectiu és col·locar la coberta sobre dues fileres de pilars, una coberta de planxa nervada i habilitada per a instal·lar la il·luminació

L'Ajuntament de Sant Cugat ha reobert, el dilluns 2 de novembre, el concurs de licitació per a les obres de la coberta de la pista d'hoquei de la ZEM Jaume Tubau, una pista utilitzada pel Patí Hoquei Sant Cugat per a fer entrenaments, amb l'objectiu de millorar la qualitat de la instal·lació i potenciar el seu ús, podent-se utilitzar inclús en dies de pluja.

Amb un pressupost de 257.966,01 euros sense IVA (312.138,87 amb IVA inclòs), les empreses interessades hauran de presentar-se abans del dilluns 23 de novembre, darrer dia per a presentar les ofertes, i disposaran de 3 mesos per a finalitzar les obres.

Per a Raimón Casas, president del PHC Sant Cugat: "Hem rebut la notícia positivament. No obstant això, hem de ser cautes i prudents, ja que tenim l'experiència de la darrera vegada. Esperem que aquest cop no hi hagi cap entrebanc" després que l'empresa APIMET no complís el contracte en les dues darreres ocasions.

 

Més info: L'alcaldessa demana disculpes pel retard en les obres de la pista de la ZEM Jaume Tubau

Amb tot, actualment 30 equips dels 37 que formen el PHC Sant Cugat utilitzen aquestes instal·lacions per entrenar algun cop per setmana. A més, l'objectiu del club és poder utilitzar la pista per a poder també disputar algun enfrontament. D'altra banda, mentre durin les obres, el club santcugatenc ha demanat poder utilitzar la pista de Sant Francesc per poder mantenir els seus entrenaments.

 
Comentaris

Destaquem