L'alcaldessa demana disculpes pel retard en les obres de la pista de la ZEM Jaume Tubau

Ha estat en la presentació oficial dels 30 equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat per aquesta temporada 2018-2019

En la presentació oficial dels 30 equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat per aquesta nova temporada 2018-2019, que s'ha fet aquest dimarts, 11 de setembre, al migdia, al Pavelló 2, l'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha demanat disculpes al club pel retard en les obres de la coberta de la pista de terratzo de la ZEM Jaume Tubau.

Fortuny: "Agafo el compromís de fer un seguiment molt directe de l'evolució de les obres"

En la seva atenció als mitjans, Fortuny ha dit que "demano disculpes pel retard. M'hauria agradat que el club hagués pogut disposar de la instal·lació en l'inici de la temporada". També ha afirmat que "com alcaldessa de la ciutat agafo el meu compromís de fer un seguiment molt i molt directe de l'evolució d'aquestes obres. A molt tardar, a finals de setembre, principis d'octubre, aquesta millora de la instal·lació serà una realitat". També ha dit que "el retard de les obres és responsabilitat de l'empresa constructora, però també és responsabilitat de l'Ajuntament fer que els terminis es compleixin. El ciutadà no entén de responsabilitats i no n'ha d'entendre".

Keco Marzá: "Ha estat un contratemps important per a nosaltres"

Keco Marzá, president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, ha assegurat als mitjans que aquesta situació inesperada "ha estat un contratemps important per a nosaltres". Marzá ha assenyalat que 19 dels 30 equips de l'entitat que utilitzen aquest equipament municipal es veuen perjudicats per aquesta situació.

Les obres costen 230.000 euros

Les obres, a càrrec de l'empresa Aoimet, per cobrir la pista d'hoquei sobre patins de la Zona Esportiva Municipal Jaume Tubau van començar a finals de juny. La coberta serà de planxa nervada i quedarà col·locada sobre una estructura metàl·lica, que s'aguantarà sobre dues fileres de pilars. L'estructura estarà preparada per col·locar instal·lacions d'il·luminació. La nova coberta, amb una inversió municipal de 230.000 euros, permetrà que en cas de pluja l'equipament pugui ser utilitzat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem