Inicia el Torneig Solidari Vicente Ferrer-Sant Cugat FC de futbol 7

En la 6a edició d'aquest torneig solidari, un torneig organitzat pel Sant Cugat FC en les categories prebenjamí, benjamí i aleví, 18 equips participaran en la fase prèvia i 30 competiran la fase final

Com a novetat d'enguany, la 6a edició del Torneig Solidari Vicente Ferrer-Sant Cugat FC de futbol 7 es disputarà en dos dies i avui, divendres 1 de març, es jugaren les fases prèvies. A partir de les 18 hores, la pilota rodarà en els camps de la ZEM Jaume Tubau i en les 3 diferents categories (prebenjamí, benjamí i aleví), 6 equips lluitaran per les 4 places en joc.

Amb això, un total de 18 equips disputaran aquesta primera fase prèvia i només 12 d'ells (4 per categoria) assoliran la classificació per a competir en la fase final. Aquesta, disputada el matí de dissabte 2 de març, constarà de 2 grups de 5 equips cadascun, on els 2 primers es classificaran per la fase final. A més, els equips no classificats jugaran un darrer partit per a determinar la seva classificació. Amb tot, 30 seran els equips que competiran dissabte i només 4 per categoria, seguiran la competició el dissabte a la tarda, on es disputaran les semifinals i la final.


Recapte solidari


Com en les darreres edicions, la recaptació de les inscripcions d'aquest torneig de caràcter solidari seran per finançar part del viatge dels entrenadors del Sant Cugat FC, que del 15 al 30 de juliol, participaran en el 7è Campus Sant Cugat-Índia, a Anantapur. El Sant Cugat FC organitzarà diferents accions per recaptar diners per aquest projecte solidari, com el sorteig de samarretes del FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Girona FC, la pilota solidària o la venda de polseres.


Equips participants


A més, el cartell del torneig formatiu compta amb equips de primer nivell. En aquesta ocasió, participaran els 3 clubs catalans de la Primera Divisió de futbol (el FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Girona FC) i d'altres de renom com el CF Reus Deportiu o el Nàstic Manresa. A més, el torneig comença a agafar caràcter internacional, ja que 2 equips provenen del Japó: l'ASL Japan i el Nozawaana FC.

A més, el torneig el completaran equips catalans com el CE L'Hospitalet, la UE Sant Andreu, el CFU Mira-sol Baco, l'EF Barberà Andalucía, la UD Montcada, el Santfeliuenc FC, el Cerdanyola del Vallès FC, el CE Sant Gabriel o la UDA Gramenet.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem