Itziar Llobet fitxa per l'Snatt's Femení Sant Adrià, de Lliga Femenina 2

La santcugatenca torna a Catalunya després d'haver jugat els últims anys a Burgos i Ferrol

La santcugatenca Itziar Llobet jugarà la pròxima temporada al Snatt's Femení Sant Adrià, de la Lliga Femenina 2 de bàsquet. L'escorta arriba procedent del Star Center-Uni Ferrol, equip amb qui ha jugat les darreres dues temporades, l'última a Lliga Femenina. Abans de jugar a Ferrol ho va fer durant una temporada a Burgos. En aquella mateixa temporada va ser campiona d'Europa sub-20 de bàsquet.

Llobet s'ha decantat finalment pel Sant Adrià després de quatre anys lluny de casa seva: "Un sempre busca estar com més a prop de casa. El Sant Adrià juga en una lliga competitiva i l'any passat va estar lluitant per l'ascens", explica Llobet per justificar els motius que l'han portat a fitxar pel conjunt de Sant Adrià de Besòs.

La jugadora santcugatenca ha fitxat per una temporada i espera que el club aspiri a jugar la fase d'ascens: "Espero i desitjo que aquest sigui l'objectiu: tenir un equip competitiu i aspirar a jugar la fase d'ascens". Llobet ha explicat també que marxa de Ferrol després d'una bona temporada: "L'equip va ser regular i vam aconseguir l'objectiu, que era la permanència. Ha estat una temporada entretinguda".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem