Jaël Bestué i l'equip espanyol, a la final de 4x100 del Campionat d'Europa d'Atletisme

Bestué aspira a obtenir una medalla en el Campionat d'Europa d'Atletisme

La santcugatenca Jaël Bestué i l'equip espanyol s'han classificat per la final del 4x100 metres del Campionat d'Eurpopa d'Atletisme, que s'està disputant a Munic. El combinat estatal ha estat segon a la semifinal de la cursa de relleus, només superat per Gran Bretanya. A més, han marcat el segon millor registre de tota la competició (42.95 segons), només superades per Gran Bretanya. A banda de Bestué, l'equip està integrat per Sonia Molina, Paula Sevilla i Maribel Pérez.

És la millor marca de l'equip espanyol en uns campionats d'Europa i el tercer millor registre de la seva història. Fa unes setmanes, l'equip ja va obtenir una meritòria cinquena posició en el Campionat del Món d'Atletisme. La final de l'europeu es aquest diumenge a les 21.22 hores i es podrà seguir per Teledeporte.

Jaël Bestué també va participar en la competició dels 100 metres del Campionat d'Europa, on es va classificar per les semifinals i es va quedar a les portes de la final. Amb només 21 anys, la santcugatenca està realitzant una gran competició i aspira ara a endur-se una medalla.

Més info: La santcugatenca Jaël Bestué, a les portes de la final dels 100 metres en l'Europeu