Joc, set i partit per alçar a Marta Marrero a la 2a posició

La victòria assolida en la final del torneig de Múrcia permet a la santcugatenca i la seva parella avançar una posició en la classificació, a falta del darrer torneig de la temporada

La santcugatenca Marta Marrero i Alejandra Salazar, la seva parella de joc, vencen l'Estrella de Levante Múrcia Open 2018, disputat entre el 19 i 25 de novembre. Amb la victòria en la final davant les bessones Mapi i Majo Alayeto per un resultat de 7-5, 4-6 i 6-1, les palistes es col·loquen en la segona posició del rànquing del World Padel Tour.


En el torneig, el penúltim de la temporada, la parella formada per la de Sant Cugat començava com a cap de sèrie número 3, per darrere de Gemma Triay i Lucía Sainz. En el primer partit, els vuitens de final, les palistes jugaven amb desimboltura i vencien 6 a 1 i 6 a 0 a Nelida Brito i Aranzazu Osoro Ulrich, mentre que als quarts de final, eliminaven a Elisabet Amatriaín i Patricia Llaguno per un resultat de 6 a 4 i 7 a 6. 


Ja en les semifinals, Marta Marrero i Alejandra Salazar es creuaven amb la parella classificada per davant en la classificació: Gemma Triay i Lucía Sainz. Tanmateix, després de resoldre el primer set amb un resultat molt ajustat (7 a 6), tancaven la classificació per la final, guanyant el segon per un marcador de 6 a 2.


En el darrer partit, les jugadores s'enfrontaren a les bessones Mapi i Majo Alayeto, parella número 1 del rànquing. Després de 2 sets molt igualats, en els quals cada parella s'emportava un, Marta Marrero i Alejandra Salazar s'imposaven 6 a 1 en el tercer i definitiu, aconseguint el 5 torneig de la temporada.


Amb aquesta victòria, les jugadores igualen en trofeus a la parella capdavantera de la classificació, Mapi i Majo Alayeto, després dels aconseguits a Alacant, Lugo, Madrid, Bilbao i Múrcia, tots ells vers a les bessones aragoneses.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem