Marta Marrero ajuda a Espanya a guanyar el Mundial de padel

La santcugatenca, junt amb la seva parella de joc Alejandra Salazar, guanya dos partits en la modalitat per equips i ajuda a Espanya a emportar-se el campionat sense cedir cap set

Marta Marrero guanya el Mundial de Pàdel per equips amb la selecció espanyola, disputat a Paraguay, mentre que cau en les semifinals per parelles, junt amb Alejandra Salazar, després d'enfrontar-se a les bessones Majo i Mapi Sánchez Alayeto.


En la fase de grups, la dupla formada per la santcugatenca i la madrilenya Alejandra Salazar van vèncer el seu partit contra Uruguai en dos sets i repetien resultat en les semifinals vers a Itàlia, ajudant així a Espanya a classificar-se en la final. Amb tot, la selecció guanyava el Mundial enfront Argentina i s'adjudicava el títol sense cedir cap set.


Per a Marta Marrero: "És un títol molt important, ja que estem parlant d'un Mundial. A més, veníem amb la intenció de guanyar en la modalitat per parelles, però realment les bessones estan molt fortes", assegura la santcugatenca, després de caure 7-6 i 6-2 en les semifinals.


No obstant això, el Mundial ha comptat amb fortes crítiques per part dels jugadors: condicions dures i instal·lacions en mal estat han estat les protagonistes del torneig. A més, les semifinals i finals s'havien de disputar en un pavelló que finalment no es va inaugurar per seguretat.


Últims reptes del 2018


Abans d'acabar la temporada, les jugadores encara tenen dos tornejos importants: el World Padel Tour de Múrcia i l'Estrella Damm Master Final de Madrid, dos tornejos que la dupla té la intenció de guanyar.


Depenent dels resultats obtinguts en aquests dos tornejos, podrien alçar-se en la 2a posició del rànquing i avançar a Gemma Triay i Lucia Sainz. "Amb la victòria del Bilbao Open, venim amb molta força i molt confiades. Amb tot, el nostre objectiu és acabar la temporada segones", assegura la palista, després que les bessones hagin certificat amb aquest últim campionat la 1a posició matemàticament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem