Jordi Cufí: “No sé si l'any que ve suspendrem la 23a Trobada de BTT de festa major”

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (APVV) ha assegurat que “no és que la col·laboració de l'EMD sigui nul·la, és que la col·laboració és totalment negativa"

La Trobada de BTT, que des de fa 22 anys organitza l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (APVV), podria no celebrar-se en la pròxima edició de la Festa Major de Valldoreix. Així ho ha avançat el seu president, Jordi Cufí, en declaracions al TOT Sant Cugat: “En els últims tres anys, l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix ha imprès en el programa de la festa major que les inscripcions es tanquen el dimecres anterior a la trobada i això no és així. És més, des de sempre les inscripcions es formalitzen a partir d'una hora abans que comenci la trobada”.

De 240 a 13 participants

Seu de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix. FOTO: À. L. P.

Aquesta pedalada de BTT no competitiva, que segons l'APVV, havia arribat a reunir 240 ciclistes, ha disminuït i, moltíssim, la seva participació en els últims anys. Aquest diumenge, 20 de setembre, només hi han participat 13 persones.

Cufí: “La col·laboració de l'EMD és totalment negativa”

Segons el president de l'APVV, entitat que també organitza la 33a Mostra d'Art i una nova edició del Concurs de Tir amb Arc, “no és que la col·laboració de l'EMD sigui nul·la, és que la col·laboració és totalment negativa. Enguany ens hem trobat amb diferents coses i no sabem si l'any que ve suspendrem la 23a Trobada de BTT”.

Cufí detalla que “cada any els hi enviem e-mails, però deuen copiar el mateix del programa anterior. Només els hi demanem que la informació que publiquin sigui correcte. En aquests anys m'he queixat i cada any m'han dit que ho arreglaran, però no ho fan”.

Els hi trepitgen actes

El president de l'APVV assegura que ha parlat amb molta gent de l'EMD, fins i tot amb Josep Puig, el president, i amb el vocal d'Esports i la tècnica: "Estic molt disgustat. Sempre que hem organitzat alguna activitat nova per festa major, l'any següent l'EMD de Valldoreix ha col·locat alguna activitat que se superposa amb la nostra. Primer va ser una bicicletada i ara un trail. Tot plegat ens ha restat molta participació.

Jordi Cufí ha assenyalat que la Trobada de BTT “sempre s'ha fet el mateix diumenge. Si neix una nova activitat, s'ha d'adaptar a una activitat tradicional de festa major que fa 22 anys que se celebra. S'ha de respectar”.

Tan sols 13 inscrits

Amb només 13 participants, l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix ha organitzat aquest diumenge, 20 de setembre, la 22a Trobada de BTT, en la que hi col·labora l'EMD. L'organització ha lliurat un polo als participants i esmorzar. Com sempre, el tret de sortida s'ha donat al davant del local de l'APVV, a la rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 18, amb dos circuits: un de 30 i un altre de 15. Després de la pedalada, l'organització ha fet un sorteig. Pels socis de l'associació la inscripció és gratuïta i els no socis han hagut de pagar 2 euros.

Puig: "Els demanem disculpes i intentarem que no torni a passar"

El president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix, Josep Puig, ha assenyalat, en declaracions al TOT Sant Cugat, que "lamentem l'error. Ens sap molt de greu perquè aquesta associació sempre participa activament en la Festa Major de Valldoreix. Els demanem disculpes i intentarem que no torni a passar". Puig també ha assegurat que "contactarem amb ells per intentar buscar solucions i que no es generin els problemes que hi ha hagut aquest any".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem