Jordi Palau: "Hem jugat i seguirem jugant els nostres partits al Pavelló 3"

Quan es posi en marxa el nou Pavelló 3 de la ZEM La Guinardera, el Futbol Sala Sant Cugat vol continuar jugant al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler

Quan entri en funcionament el nou Pavelló 3 de la ZEM La Guinardera (segons l'Ajuntament, al setembre), el Futbol Sala Sant Cugat vol quedar-se al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. "La ZEM Rambla del Celler és la nostra seu, i des que es va fundar el club, l'any 1978, hem jugat i hi seguirem jugant els nostres partits", ha assegurat Jordi Palau, president del FS Sant Cugat. "Esperarem que l'Ajuntament ens citi. Fa molts anys que treballem en pistes a l'aire lliure. Estem utilitzant 3 o 4 pistes descobertes, reivindicant-nos, però utilitzant-les. Si no som la que més, som gairebé l'entitat que entrenem en més pistes descobertes, i amb més horaris d'entrenament. Som l'únic club de Sant Cugat que no té un tercer dia d'entrenament. Només en tenim dos", detalla.

Palau assegura que "fins avui en dia no hem tingut cap tipus de tracte igualitari. Hem hagut d'ajornar molts partits, hem perdut partits perquè no teníem instal·lacions i hem pagat multes. Ningú ens ha facilitat res".

Recuperant el prestigi perdut

Per a Jordi Palau, "quan la nova junta vam entrar al club, l'entitat havia perdut el respecte de les institucions. I a poc a poc, amb molt treball i amb gent de Sant Cugat amb ganes de viure el futbol sala de la seva ciutat, s'està recuperant". "Aquesta temporada tenim rècord d'equips, amb 20 equips i 210 jugadors. Som el segon club de futbol sala més antic de Catalunya", diu.

Units per una mateixa causa

Pel president del club vermell-i-negre, "històricament, el futbol sala de la ciutat ha estat molt apartat. I ja no parlo com a club sinó com a esport. Ens mereixem el respecte i les mateixes oportunitats que qualsevol altre esport de Sant Cugat. I, avui dia, això no succeeix. I en aquest sentit, els clubs de futbol sala de la ciutat estem units". Referint-se a l'Olimpyc Floresta Futbol Sala, i a favor seu, Palau explica que "ha demanat que l'Ajuntament posi calefacció al pavelló municipal de la Floresta, i no l'hi posa. Al final, és un equipament esportiu de la ciutat que el gaudim tots i és de Sant Cugat".

El Club Handbol Sant Cugat també vol el Pavelló 3

Cal recordar que el passat 25 de novembre, Miquel Catarineu, president del Club Handbol Sant Cugat, va afirmar que un cop es construeixi el nou pavelló de la ZEM La Guinardera, "el Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler ha de ser el pavelló del Club Handbol Sant Cugat". Així ho va afirmar en el decurs de l'assemblea ordinària de socis. Catarineu va assegurar aleshores que ha de ser així "per antiguitat, per jugadors, perquè juguem en categories nacionals, perquè tenim una branca femenina i també perquè som un esport minoritari. Són arguments indiscutibles. La junta ho pensem així i ho portarem fins al final".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem