Catarineu: "El Pavelló 3 ha de ser el pavelló del Club Handbol Sant Cugat"

El president del Club Handbol Sant Cugat ho ha dit en el decurs de l'assemblea ordinària de socis

Un cop es construeixi el nou pavelló que s'està aixecant a la ZEM La Guinardera, el Club Handbol Sant Cugat té molt clar que "el Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler ha de ser el pavelló del Club Handbol Sant Cugat". Això és el que ha afirmat Miquel Catarineu, president de l'entitat, durant l'assemblea ordinària de socis que s'ha celebrat aquest divendres, 25 de novembre, a la Casa de Cultura. Catarineu ha assegurat que ha de ser així "per antiguitat, per jugadors, perquè juguem en categories nacionals, perquè tenim una branca femenina i també perquè som un esport minoritari. Són arguments indiscutibles. La junta ho pensem així i ho portarem fins al final".

Professionalitzar la direcció tècnica

El club està estudiant la possibilitat de professionalitzar la direcció tècnica esportiva del club, un càrrec que, en aquests moments, assumeix Joan Sancho. L'objectiu no és un altre, segons el club, que el de millorar la gestió esportiva i organitzativa de l'entitat.

Clara aposta per l'àrea femenina

Joan Sancho, director tècnic esportiu del CH Sant Cugat, a l'assemblea. FOTO: À. L. P.

Ja des de fa uns anys, les diferents juntes directives del Club Handbol Sant Cugat han treballat de valent per consolidar l'àrea femenina. El club té previst que la pròxima temporada 2017-2018, l'entitat tingui un equip per categoria, és a dir, un infantil, un cadet, un juvenil (de nova creació) i un sènior. "Moltes jugadores de Sant Cugat que havien marxat a jugar a altres clubs han tornat. Això vol dir que estem fent bé les coses", ha puntualitzat Joan Sancho, que també ha assegurat que "en l'àmbit esportiu i organitzatiu som dels clubs punters a Catalunya, sense cap mena de dubte". Segons el club, l'entitat és un model de referència consolidat, amb el planter com a signe d'identitat.

Entre les millors

Ara per ara, el cadet femení és líder al grup B de 1a Catalana. És el millor de 10 equips i ha guanyat els 5 partits que ha disputat. I l'infantil femení ocupa el 4t lloc d'11 conjunts al grup B de 1a Catalana, amb un balanç a la lliga de 5 victòries i 2 derrotes. Un altre equip que està destacant, i molt, és el sènior C masculí que, després d'assolir l'ascens de categoria, és 2n a la classificació de 14 equips al grup A de 3a Catalana, amb un balanç de 6 victòries i 2 derrotes. També cal destacar que els equips A infantil, cadet i juvenil masculí militen a la Lliga Catalana, la màxima categoria catalana.

Economia sanejada

La quinzena de socis que han assistit a l'assemblea han aprovat, per unanimitat, l'exercici 2015-2016, amb un superàvit de 6.279 euros, i el pressupost d'aquesta temporada 2016-2017, que és de 137.827 euros. El club està totalment sanejat i en un procés per enfortir les finances del club que permeti afrontar un futur amb un entorn cada vegada més exigent, per la Seguretat Social i per les despeses federatives i esportives. "La nostra economia ens dóna tranquil·litat per afrontar nous projectes", ha afirmat Miquel Catarineu.

L'entitat reconeix el treball de José Joaquín García

El club i el seu president han agraït el treball de José Joaquín García Serrano, que en els últims anys ha estat el tresorer de l'entitat. El nou tresorer és Lluís Clusella, que en l'última temporada ha treballat amb García amb l'objectiu de fer el millor traspàs possible.

Finalment, el president del CH Sant Cugat ha explicat els motius pels quals l'entitat s'ha decidit adherir a la Carta Ètica de l'associació Sant Cugat Creix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem