Jordi Palau i David Sánchez ensenyen a jugar a futbol sala a San Francisco

El president i un entrenador del Futbol Sala Sant Cugat han estat convidats pel Futsal Without Borders

Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat i també porter del primer equip, i David Sánchez Pita, entrenador dels equips cadet B i benjamí B de l'entitat, han viatjat fins a Santa Clara (Sant Francisco) per formar, del 2 al 10 de març. Ho han fet als sis equips de futbol sala del club Futsal Without Borders, qui els ha convidat, i també en clínics oberts a altres clubs de la zona, des de la categoria benjamí a juvenil. El Futsal Without Borders va participar en l'últim torneig internacional organitzat pel FS Sant Cugat.

A banda de clínics i masterclass, Palau i Sánchez han fet d'entrenadors del Futsal Without Borders en un torneig que han jugat amb diferents equips a San José, organitzat per l'US Futsal, del 10 al 12 de març. Palau, fins i tot, ha jugat en l'equip sènior.

Palau: "Ha estat una experiència molt enriquidora"

Jordi Palau i David Sánchez, a San Francisco. FOTO: FS Sant Cugat

Jordi Palau ha assegurat que "ha estat una experiència molt enriquidora. Als Estats Units tenen ganes de promocionar el futbol sala. A Califòrnia és on ha crescut més aquest esport".

Aquesta no és la primera vegada que un entrenador del Futbol Sala Sant Cugat es desplaça als Estats Units per formar a jugadors. El març del 2016 ja ho va fer Víctor Fortea, i l'estiu del 2016, Victor Fortea i Guillem Pros Willy. El club podria enviar a l'estiu un altre entrenador, mentre que el FS Sant Cugat vol organitzar un curs de monitor de futbol sala a Sant Cugat, en el qual hi podrien participar entrenadors del club americà.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem