El Futbol Sala Sant Cugat perd amb el Lliçà d'Amunt i ja fa 8 jornades que no guanya

Jaime Martínez reconeix que "estic preocupat per la situació que travessa l'equip", que lluita per evitar el descens de categoria

El primer equip del Futbol Sala Sant Cugat encadena 8 jornades consecutives sense conèixer la victòria en el grup 1 de 3a Nacional, amb un balanç de 6 derrotes i 2 empats. L'equip vermell-i-negre, que lluita per evitar el descens, ha encaixat, davant el tercer classificat, el Futsal Lliçà d'Amunt, la tercera derrota seguida al campionat. El balanç dels santcugatencs al Pavelló 3 és de 4 victòries, 2 empats i 5 derrotes.

El FS Sant Cugat ha estat a punt de remuntar un 0 a 3 advers. Quan faltaven 5 minuts per acabar el partit, Adri i Enric, en el mateix minut, han situat el marcador amb un 2 a 3 que deixava el partit obert. Els santcugatencs han començat a jugar amb la figura del porter-jugador quan faltaven 2 minuts i 30 segons per acabar l'enfrontament. Adri ha xutat una pilota al pal esquerre de la porteria visitant i, posteriorment, el porter visitant Edu ha fet el 2 a 4 definitiu amb un xut de porteria a porteria.

La primera meitat del xoc ha estat força ensopida, sense massa ocasions de gol per part de cap dels dos equips. Però 53 segons abans d'arribar al descans, el Futsal Lliçà d'Amunt ha fet el 0 a 1. L'autor Miguel que, amb 36 gols, és el màxim golejador de la lliga.

El segon període no ha començat bé pel FS Sant Cugat, que ha vist que el seu adversari feia el 0 a 2 (una altra vegada Miguel) quan tan sols s'havia jugat 1 minut i mig d'aquest segon temps. Quan s'havien jugat 11 minuts d'aquesta segona part, el jugador del FS Sant Cugat, Willy, ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsat. L'equip groc-i-blau ha aprofitat la superioritat numèrica per establir el 0 a 3.

Martínez: "Estic preocupat per la situació que travessa l'equip"

Jaime Martínez, entrenador del FS Sant Cugat s'ha mostrat "preocupat per la situació que travessa l'equip. Els jugadors no tenen confiança i estan perdent la confiança amb el que fem i, així, és molt difícil. A més, físicament no estem al 100%".

Quan falten 8 jornades perquè acabi la lliga, el FS Sant Cugat, 11è de 16 equips amb 26 punts (baixen els últims 3 classificats), jugarà el seu pròxim partit a la pista del Canet FS, tercer amb un partit menys. Aquest encontre es jugarà el dissabte 1 d'abril, a les 18.45 hores.

Futbol Sala Sant Cugat 2 - Futsal Lliçà d'Amunt 4

Futbol Sala Sant Cugat: Dani, Xaus, Willy, Enric i Adri -equip inicial-, Álex, Sergi, Bernat, Biel i Juncosa.

Futsal Lliçà d'Amunt: Didac, Pérez, Albert, Marc i Miguel -equip inicial-, Edu de Vicente, Xavi, Gerard i Edu Navarro (p.s.).

Gols: 0-1 Miguel (19'), 0-2 Miguel (22'), 0-3 Marc (31'), 1-3 Adri (35'), 2-3 Enric (35'), 2-4 Edu (38').

Àrbitres: Víctor Pasamonte Remisa i Aleix Porqueras Marc. Taula: Carles Sánchez. Els àrbitres han ensenyat targeta groga als jugadors locals Willy (19 i 31') i Xaus (24'), i al jugador visitant Xavi (29').

Instal·lació: Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

Públic: 150 espectadors.

Jornada: 22a jornada de lliga del grup 1 de 3a Nacional de futbol sala.