Jorge Dabanch seguirà dos anys més al capdavant del Junior FC masculí

El club ha confirmat que renovarà per dos anys el contracte de l'entrenador del primer equip masculí

Jorge Dabanch signarà per dos anys més com a tècnic del sènior masculí del Junior FC d'hoquei sobre herba. Ho ha confirmat la directiva del club, encara que no és oficial. Dabanch, en declaracions al TOT Sant Cugat, ha assegurat que té "moltes ganes de continuar, però encara falta la signatura."

El primer equip es troba a Divisió d'Honor Masculina A (DHA), la màxima categoria espanyola. Enguany ha quedat cinquè, a 1 punt del quart, el Club de Campo, i a 3 del tercer, l'Atlètic Terrassa. Dabanch, però, creu que l'equip necessita reforços per aspirar a més: "Com a mínim un jugador que pugui marcar la diferència."

Objectiu: reforçar la davantera

Dabanch confia amb l'equip d'enguany, amb la qual cosa la base seguirà essent la mateixa, sense gaire canvis. Joan Pujol és l'únic jugador que perilla la seva continuitat, a causa de compromisos laborals, però des del club estan gestionant com fer-ho perquè segueixi. D'altra banda, Dabanch demana reforçar la davantera: "Hi ha alguns noms destacats, però encara res no està tancat."

A l'hora de parlar de fitxatges i de les previsions de cara l'any vinent Dabanch es mostra cautelós i comenta que "tot es posarà en marxa quan la directiva m'ampliï el contracte, i també dependrà del pressupost que el club decideixi destinar als fitxatges." Ell demana el què li sembla millor, diu, però "tot depèn del club; tot està a les seves mans. Que ells decideixin què poden i volen fer amb l'equip."

Jugadors que retornen

Edu Garriga tornarà a la plantilla després de jugar una temporada al Royal Antwerp belga, també amb l'afany de reforçar la davantera. L'australià Tim Snow, defensa, i Alberto Carnicer, porter, també tornaran a l'equip.

D'altra banda, no s'espera cap incorporació del juvenil A. Dabanch afirma que el nivell del Divisió d'Honor és massa alt pels jugadors que actualment estan al filial, i no confia que cap dels jugadors estigui actualment preparat per jugar a la màxima divisió.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem