El Club de Campo priva al Junior FC de jugar la final de la Divisió d'Honor

El primer equip femení d'hoquei sobre herba ha perdut (1-0), en semifinals, al camp del club amfitrió, el Club de Campo de Madrid

El Junior FC femení d'hoquei sobre herba no jugarà la final de la Divisió d'Honor Femenina. Les de Sant Cugat han perdut, en semifinals, davant el club amfitrió, el Club de Campo, per 1 gol a 0, aquest divendres, 27 de maig, a Madrid. Ha estat un partit molt igualat i d'alta intensitat, en el que els dos equips han gaudit d'ocasions de gol. Al descans s'ha arribat amb un empat a 0 gols, i ha estat en la represa quan Bea Pérez ha fet l'únic gol del partit.

Club de Campo-San Pablo Valdeluz, la final

L'altra finalista ha estat el SPV Complutense, després de superar per 2 gols a 0 la Real Sociedad. La final d'aquesta Final 4 de la Divisió d'Honor Femenina es disputarà aquest dissabte 28, de maig, a les 17 hores.

El Junior FC, tercer a la lliga regular

Després de 18 jornades de lliga regular a la Divisió d'Honor Femenina, el Junior FC va finalitzar en el tercer lloc amb 41 punts, per darrere del primer, el SPV Complutense, amb 46 punts, i del Club de Campo, amb 43 punts. La Real Sociedad va ser quarta, amb 31 punts.

Subcampiones de la Copa de la Reina

Aquesta temporada 2015-2016, el Junior FC ha estat subcampió de la Copa de la Reina. En la final, que es va jugar el 13 de març, les blau-i-negres van perdre (1-0) amb el Club de Campo. Amb anterioritat, les de Joan Vidal van eliminar en quarts de final el RC Jolaseta (1-0) i en les semifinals al CD Terrassa (1-0).

Subcampiones de Catalunya d'hoquei sobre herba

El Junior FC es va quedar a les portes de guanyar el Campionat de Catalunya d'hoquei sobre herba, el 20 de setembre. En la final, que va acabar amb empat a 0 gols, el RC Polo es va acabar imposant (3-1) als shoot-outs.

Campiones de Catalunya d'hoquei sala

Aquest curs esportiu, el Junior FC femení també s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya d'hoquei sala. Ho va fer el 17 de gener després de vèncer en la final el Club Egara, per 5 gols a 1. Les santcugatenques, amb un balanç de 6 victòries i 1 sola derrota, van guanyar el seu tercer Campionat de Catalunya de les últimes quatre temporades. Totes tres les han guanyat amb Joan Vidal assegut a la banqueta del Junior FC. L'equip va renunciar a disputar el Campionat d'Espanya de Clubs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem