Jornada de portes obertes del Club Arquers Sant Cugat el 15 de novembre

El club té les seves instal·lacions al costat de l’entrada del Golf Metropolitan Barcelona, amb un espai d’entre 3 i 4 hectàrees, amb tir olímpic i un circuit de dianes 3D

El Club Arquers Sant Cugat, que va iniciar l’activitat esportiva el novembre del 2014, tot i que es va constituir la primavera del 2012, ha convocat una jornada de portes obertes pel diumenge 15 de novembre, de 10.30 a 13 hores. El club té les seves instal·lacions al costat de l’entrada del Golf Metropolitan Barcelona, que van estrenar el desembre del 2014. Un espai d’entre 3 i 4 hectàrees, amb tir olímpic i un circuit de dianes 3D.

Pujol: “El 2016 volem arribar als 50 socis”

En aquests moments, dels 37 socis (de 9 a 72 anys), una dotzena són nens i es formen a l’escola del club. Un dels objectius que es marca l’entitat per al 2016 “és arribar als 50 socis. Llavors podrem considerar que el club està definitivament assentat”, concreta Ramon Pujol, president del Club Arquers Sant Cugat.

El Club Arquers Sant Cugat compta amb quatre entrenadors, dos dels quals tenen titulació nacional, Raul Quiles, director tècnic esportiu de l’entitat, i Antonio Plazas.

D'altra banda, un equip integrat per quatre arquers (dos nens i dos adults) competiran, per primera vegada, a partir de la tardor, en els Campionats de Catalunya i d’Espanya.

Pujol: “Volem ser un dels motors de l’esport santcugatenc”

“Amb una bona base de nens, d’aquí a uns anys serem l’enveja de molts clubs de la comarca. No hi ha cap club que faci escola”, ha assegurat Ramon Pujol, qui també afirma que “som un club petit, però volem ser un club conegut, un dels motors de l’esport santcugatenc”.

L'alcaldessa ja coneix el club

El president del Club Arquers Sant Cugat, Ramon Pujol, i la vocal Neus Torras, han presentat l'entitat a l'alcaldessa de la ciutat, Mercè Conesa, en un acte que també ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de Sant Cugat. La trobada es va fer el dimarts 27 d'octubre, a l'ajuntament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem