Julià López-Arenas serà el nou president de l'Handbol Sant Cugat

La candidatura liderada per Julià López-Arenas és l'única presentada a la presidència del Club Handbol Sant Cugat i a finals de març, es farà efectiu el traspàs de poder

Les eleccions del Club Handbol Sant Cugat, convocades pel divendres 8 de març, queden anul·lades, després que només s'hagi presentat una única candidatura a la presidència, la liderada per Julià López-Arenas. Després que aquest equip de treball de 15 membres fos l'únic que presentés candidatura, a finals de més es farà efectiu el traspàs de poder entre el nou president i Miquel Catarineu, actual president sortint.

Amb tot, la junta sortint realitzarà una reunió ordinària el divendres 8 de març en la qual estan convidats els nous membres de la junta per a tractar el traspàs de poder. A més, de cara a finals de març, el club vermell-i-negre convocarà una assemblea extraordinària per a fer efectiu aquest traspàs davant de tots els socis del club.


La nova Junta Directiva


Com ja va avançar el TOT Sant Cugat, aquesta candidatura estarà liderada per a Julià López-Arenas Montes, qui porta vinculat al club d'ençà que el seu fill comencés a jugar en l'equip infantil de 1r any (en aquesta temporada, el jove milita en el juvenil de 2n any). A més, el nou president comptarà amb 14 membres més a la nova Junta Directiva, destacant la presència d'Iñaki Zurbano i Jose Manuel Álvarez com a vicepresidents; Juan Antonio Ortega com a secretari i Joan Ramírez com a tresorer.

Nova Junta Directiva del Club Handbol Sant Cugat. FOTO: Cedida
 
 
Per al futur president del Club Handbol Sant Cugat: "Volem incorporar-nos com més aviat millor ja que tenim ganes de fer coses. La nostra voluntat és continuar el treball de l'actual junta directiva, però amb idees pròpies. Esportivament parlant, serà un projecte semblant, però volem fer créixer especialment la branca femenina".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem