Kevin Cerro guanya el Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat de Sant Cugat

Han fet podi el santcugatenc Nil Rodés i els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat Noa Rodríguez, Àngels Massana, Nil Casas, Elies Ballester i Gabriel Ballester

Kevin Cerro, del Club d'Atletisme Cornellà Atlètic, ha estat el campió absolut de la tercera edició del Gran Premi de Marxa Atlètica Ciutat de Sant Cugat, que ha organitzat a secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat aquest dissabte, 7 d'abril, al matí, a la ZEM La Guinardera. Cerro, subcampió en l'última edició, ha estat el millor (21.42) per davant del santcugatenc Nil Rodés (22.12), de l'AA Catalunya, campió al 2017, i de Mario Viñas (22.37), de l'AA Catalunya.

Kevin Cerro, de 19 anys, ha explicat que la cursa "m'ha anat molt bé. Estic content. Estic molt content de com estic entrenant, ja que és el primer any que faig els 20 quilòmetres i m'estic adaptant força bé". L'atleta, que viu a Esplugues de Llobregat i que entrena a la ZEM La Guinardera amb el seu entrenador Valentí Massana, és campió d'Espanya Sub-18 i Sub-20 i al 2015 va participar en el Campionat del Món Sub-18.

76 atletes

Una de les diferents curses que s'han fet. FOTO: Lali Álvarez

Hi han participat 76 atletes de diferents clubs de Catalunya, sent la mateixa participació que el 2017. Entre els marxadors del Club Muntanyenc Sant Cugat cal destacar l'actuació de Noa Rodríguez (15.48), primera en sub-16; Àngels Massana (27.17), primera en sub-20; Nil Casas (15.16), primer en sub-16; Elies Ballester (19.10), segon en sub-14, i Gabriel Ballester (22.47), primer en sub-20.

Valentí Massana, responsable del Gran Premi de Marxa Ciutat de Sant Cugat, ha assegurat que "s'han fet molt bones marques, com la de Gabriel Ballester (CM Sant Cugat), que ha fet 22.47, millor marca personal i pujarà en la classificació del rànquing espanyol".

Aquest campionat forma part del calendari de proves de marxa de la Federació Catalana d'Atletisme i del calendari d'activitats de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem