L'agenda de partits del cap de setmana

El DSV CV Sant Cugat, que és líder, ha de guanyar dissabte per 0 sets a 3 a la pista del CV Madrid Chamberí, cinquè, per disputar la Copa de la Princesa

El DSV CV Sant Cugat, que en l'última jornada es va col·locar líder després de vèncer 3-0 l’UCAM Vóley Murcia, necessita guanyar 0-3 aquest dissabte, 5 de desembre, a les 19 hores, a la pista del CV Madrid Chamberí, cinquè, en l’última jornada de la primera volta del grup B de Superlliga 2 Femenina per disputar la Copa de la Princesa. Aquesta competició la juguen els dos primers classificats dels grups A i B de Superlliga 2 quan acaba la primera volta. Al grup B –el del Sant Cugat–, el Guadalajara ja està classificat perquè és l’equip amfitrió, i per tant només queda una plaça pel primer. Qualsevol altre resultat deixa en mans de tercers l’opció de ser-hi.

A la pista d'un rival directe

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que és quart amb 13 punts a la Primera Estatal, juga aquest divendres, 4 de desembre, a les 21 hores, a la pista del cinquè, el CE Arenys de Munt, amb un punt menys que els vermell-i-negres. Aquest és un partit avançat de la 8a jornada de lliga.

Divendres, 4 de desembre

-HOQUEI PATINS MASCULÍ: CE Arenys de Munt (5è, amb 12 punts)-PHC Sant Cugat (4t, amb 13 punts). 21 hores.

Dissabte, 5 de desembre

-RUGBI: CR Sant Cugat (2n, amb 37 punts)-Tecnidex Valencia RC (6è, amb 23 punts). 16.30 hores.

 

-FUTBOL SALA: Col·legi Santo Ángel E. CCR Castelldefels (2n, amb 26 punts)-Olimpyc Floresta FS (17è i penúltim, amb 8 punts). 18 hores.

 

-VOLEIBOL: CV Madrid Chamberí (5è, amb 16 punts)-DSV CV Sant Cugat (1r, amb 18 punts). 19 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem