El Torneig Solidari Internacional Fundació Eric Abidal de futbol sala, amb 35 equips

El campionat es juga el 5 i 6 de desembre a la ZEM Rambla del Celler, i hi participen 16 equips en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet

Un total de 16 clubs i 35 equips participen aquest cap de setmana del 5 i 6 de desembre en la primera edició del Torneig Solidari Internacional Fundació Eric Abidal de futbol sala, que es jugarà en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Aquest campionat solidari l'organitza la Fundació Eric Abidal, amb la col·laboració del Futbol Sala Sant Cugat, l'empresa Ricoh, amb seu a Sant Cugat, i l'Ajuntament de Sant Cugat. La competició es jugarà als tres pavellons de la ZEM Rambla del Celler.

Els clubs catalans que no s'ho han volgut perdre són: Marfil Santa Coloma, FS Esparreguera, EFS Jordi Torras, FS Ripollet, AE Les Corts, FS Eixample i l'AE Sant Andreu. També hi prendrà part l'Oxford Lion de la Gran Bretanya i el CD Rivas Futsal de Madrid.

Total suport dels clubs de Sant Cugat

Sant Cugat també estarà àmpliament representat pels clubs de futbol i futbol sala de la ciutat. Hi seran el Futbol Sala Sant Cugat, el Sant Cugat Esport FC, la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov, Junior FC, CFU Mira-sol Baco, CE Europa Sports Centre, i Olimpyc Floresta Futbol Sala.

Solidaritat

Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu de recaptar diners per la lluita contra el càncer infantil i juvenil, i serà la primera activitat oficial de la Fundació Eric Abidal des de la seva creació. Les temporades 2010-2011 i 2011-2012, l'exjugador de futbol del FC Barcelona, Eric Abidal, va patir un càncer de fetge, avui, sortosament, ja superat.

La primera beca

La Fundació Eric Abidal i l'empresa Ricoh, que tenen un acord de col·laboració, van presentar en la presentació oficial del torneig la primera beca de la fundació destinada al trasplantament hepàtic al servei maternoinfantil de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Concretament, la fundació de l’exfutbolista del FC Barcelona recaptarà diners per finançar la beca durant tot el 2016 d’un metge de l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron per avançar en l’estudi i la investigació del trasplantament de fetge infantil.

Abidal: “El Futbol Sala Sant Cugat és un club molt professional”

En la presentació del torneig, Eric Abidal va tenir paraules d'agraïment pel Futbol Sala Sant Cugat: “Ha estat el responsable de l'organització esportiva del torneig. Hi ha molt bona entesa amb el club, que ha demostrat ser un club molt professional”.

Es podran fer donatius al torneig

Durant els dos dies del torneig, el públic podrà fer els seus donatius participant en la tómbola i a les diverses activitats paral·leles que s’organitzaran a l’exterior dels tres pavellons de la ZEM Rambla del Celler.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem