L'agenda de partits del cap de setmana

El Junior FC femení d'hoquei sobre herba juga divendres, a les 19 hores, a Madrid, les semifinals de la Divisió d'Honor Femenina. Ho fa davant el club amfitrió, el Club de Campo

Aquest divendres, 27 de maig, el primer equip femení d'hoquei sobre herba del Junior FC juga les semifinals de la Divisió d'Honor Femenina. Ho fa davant el club amfitrió, el Club de Campo, a les 19 hores. L'altra semifinal la juguen a les 17 hores el SPV Complutense i la Real Sociedad. La final d'aquesta Final 4 de la Divisió d'Honor Femenina es disputarà el dissabte 28 de maig, a les 17 hores.

El Futbol Sala Sant Cugat busca la salvació

En l'última jornada de lliga del grup 2 de la 3a Nacional, el Futbol Sala Sant Cugat necessita una victòria davant un rival directe, el Reus CFS, per assegurar-se matemàticament la permanència a la categoria. Segons altres resultats que es produeixin, un empat o fins i tot una derrota els podria donar la salvació. Els vermell-i-negres, 11ns amb 34 punts, reben dissabte (17.45 hores), al Pavelló 3, el 13è amb 33 punts.

La permanència en joc

Els primers equips femenins de la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasket Sant Cugat afronten el segon partit de la promoció de permanència. La UE Sant Cugat vol guanyar a la pista del Nou Bàsquet Olesa per assegurar-se la permanència (en el primer encontre es va imposar per 62 punts a 55), mentre que el Qbasket està obligat a imposar-se a la pista del CB Blanes si no vol descendir. En cas de victòria, el tercer partit es jugaria a Sant Cugat el 5 de juny. En el primer partit, les de Sant Cugat van perdre 50-60.

Divendres, 27 de maig

-HOQUEI SOBRE HERBA FEMENÍ: Club de Campo-Junior FC. Semifinals de la Divisió d'Honor Femenina. 19 hores.

Dissabte, 29 de maig

-FUTBOL SALA: FS Sant Cugat (11è, amb 34 punts)-CFS Reus (13è, amb 33 punts). 17.45 hores.

-BÀSQUET FEMENÍ: CB Blanes-Qbasket Sant Cugat. Segon partit de promoció de permanència a 2a Catalana. 17.45 hores.

Diumenge, 30 de maig

-FUTBOL: CD Fontsanta-Fatjó (13è, amb 39 punts)-Sant Cugat Esport FC (1r, amb 65 punts). 12 hores.

-FUTBOL: CE Olímpic Can Fatjó (6è, amb 54 punts)-Junior FC (5è, amb 55 punts). 12 hores.

-BÀSQUET FEMENÍ: Nou Bàsquet Olesa-UE Sant Cugat. Segon partit de promoció de permanència a 1a Catalana. 18 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem