La Festa de Cloenda dels Jocs Escolars combinarà premis i activitats

Un any més, l'organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) aquest divendres, de 17.30 a 21 hores, al parc de l'Arborètum

La Festa de Cloenda de la 35a edició de la Fase Local dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya se celebra aquest divendres, 27 de maig, al parc de l'Arborètum, de 17.30 a 21 hores. L'activitat l'organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb motiu de la finalització de totes les competicions d'aquest programa dels Jocs Esportius Escolars.

Premis als millors de la temporada esportiva

Durant la Festa de Cloenda, l'OMET lliurarà els trofeus (als 3 millors classificats, excepte en les categories prebenjamí i benjamí) i medalles i diplomes a la participació individual i col·lectiva a totes les categories. Els esports són els següents: handbol, tennis de taula, bàsquet, ciclisme, atletisme, futbol 7, futbol sala, voleibol, escacs, hip-hop, i gimnàstica artística. Per primera vegada, els esports de la gimnàstica rítmica i el trail running participen de l'entrega de premis.

Segon any de l'Esport Tast

L'OMET també organitzarà diferents activitats esportives per a totes les edats. Per segon any consecutiu, l'EsportTast engloba totes les activitats esportives que es faran en aquesta Festa de Cloenda. Els esports que es podran practicar són els escacs, tennis de taula, bàsquet, atletisme, trail running, futbol, handbol, voleibol i ciclisme. Aquests esports són una mostra representativa dels que es desenvolupen dins del programa dels Jocs Esportius Escolars.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem