L'Ajuntament convoca pel dimarts una nova sessió del Consell Sectorial de l'Esport

Es farà a la sala de plens de l'Ajuntament, a les 18.30 hores

Després que el 18 de gener es celebrés la sessió constitutiva del Consell Sectorial de l'Esport, l'Ajuntament de Sant Cugat ha convocat de nou els agents esportius de la ciutat per tal d'aprovar el nou reglament d'aquest Consell i la composició de les taules de treball. Aquest Consell Sectorial d'Esports tindrà lloc el dimarts 14 de febrer, a les 18.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament.

El primer punt de l'ordre del dia serà la proposta d'aprovació del darrer Consell Sectorial de l'Esport, i tot seguit es nomenaran els nous membres. A continuació es debatran i s'aprovaran, si escau, les esmenes presentades al reglament de funcionament i organització del Consell Sectorial de l'Esport.

El quart punt del dia serà la proposta d'aprovació del reglament de funcionament i organització i el cinquè la proposa d'aprovació de la composició de les diverses taules de treball.

Posteriorment es farà la proposta dels continguts a desenvolupar en les diverses taules de participació i la proposta de calendarització de les properes sessions plenàries del Consell Sectorial de l'Esport, així com de la primera reunió de les taules de participació.

L'últim punt de l'ordre del dia serà el torn de precs i preguntes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem