L'AMPA Teresianes guanya a Valldoreix el campionat català escolar de bàsquet Infantil

L'escola de Tarragona s'ha adjudicat la Final Nacional de Bàsquet Infantil Femení dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

L'AMPA Teresianes de Tarragona s'ha adjudicat aquest diumenge, 28 de maig, al pavelló de Valldoreix, la Final Nacional de Bàsquet Infantil Femení dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que ha organitzat l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom. El campió ha derrotat (43-40) en la final a l'Institut Front Marítim de Barcelona. El Creu Alta Sabadell Bàsquet ha estat tercer, i el Col·legi La Seda s'ha endut el trofeu de valors a la superació esportiva.

En la Final Nacional hi han competit els 6 millors equips catalans procedents de la Final Territorial. A banda dels dos primers classificats, també hi han participat el Col·legi La Seda (El Prat de Llobregat), Creu Alta Sabadell Bàsquet, Escola Emili Vallès (Igualada) i el Club Bàsquet Ribes (Sant Pere de Ribes).

L'organització d'aquesta Final Nacional de Bàsquet Infantil Femení dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya forma part del programa d'activitats de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català.

Al campionat hi han participat els 6 millors equips de Catalunya. FOTO: Àlex López Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem