L'arribada a Sant Cugat de la Volta Ciclista a Catalunya 2019 ja té data

Serà el segon any consecutiu en què Sant Cugat forma part del recorregut de la tercera prova per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d'Itàlia

Sant Cugat viurà el divendres 29 de març l'arribada de la Volta Ciclista a Catalunya 2019. Serà en la 5a etapa de la ronda catalana, que començarà a Puigcerdà i acabarà a Sant Cugat del Vallès. La tercera prova per etapes més antiga del món després del Tour de França i el Giro d'Itàlia tindrà lloc del 25 al 31 de març del 2019 i ja té definida els inicis i finals d'etapa d'aquesta 99a edició, després dels acords entre La "Volta" i els municipis implicats.

Per segon any seguit, a Sant Cugat

Aquest serà el segon any consecutiu en què Sant Cugat forma part del recorregut de la Volta Ciclista a Catalunya, ja que el 2018 en va ser la sortida de la 3a etapa, el 21 de març.

La "Volta" 2019, amb inici a Calella i final a Barcelona, presentarà un recorregut amb dos finals en alt: a les estacions d'esquí de Vallter 2000 i La Molina, i suposa el retorn a la cursa de municipis com Sant Feliu de Guíxols, Vila-seca o Puigcerdà.

Tots els detalls del recorregut com el quilometratge, els ports o els itineraris seran públics a partir de 2019, quan es realitzarà la presentació oficial de la cursa.

99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya (del 25 al 31 de març de 2019):

1a etapa: Calella - Calella
2a etapa: Mataró – Sant Feliu de Guíxols
3a etapa: Sant Feliu de Guíxols – Vallter 2000 (Setcases)
4a etapa: Llanars (Vall de Camprodon) – La Molina
5a etapa: Puigcerdà – Sant Cugat del Vallès
6a etapa: Valls – Vila-seca
7a etapa: Barcelona – Barcelona (Circuit de Montjuïc)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem