L'assemblea del CFU Mira-sol Baco confirma l'aposta pel futbol femení

Aquesta temporada 2018-2019, el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco vol que els equips cadet A i juvenil A pugin a Primera Divisió

El Club de Futbol Unión Mira-sol Baco vol fer una clara aposta pel futbol femení. Així ho ha explicat Joan Salabert, president de l'entitat, durant l'Assemblea General Ordinària de socis que s'ha fet aquest divendres, 19 d'octubre, al vespre, al Casal Cultural de Mira-sol. Per primera vegada en la història, l'entitat, que es va fundar el 1971, ara fa 47 anys, té 2 equips femenins de base, un benjamí (no competirà) i un aleví (federat). A banda, en els últims anys ja té un conjunt sènior femení, que juga a Primera Catalana. És per això, també, que el club ha creat un nou càrrec de coordinadora esportiva del futbol femení, que dirigeix Mireia Marco, exjugadora del sènior femení del CFU Mira-sol Baco.

Una temporada d'ascensos

Esportivament, el club vol ascendir a Primera Divisió amb els equips cadet A i juvenil A, mentre que l'aleví A es pretén que ascendeixi a Segona Divisió i que el prebenjamí A repeteixi el títol de lliga de la temporada 2017-2018.

Un pressupost de 151.900 euros

En l'àrea esportiva, els 6 socis que han assistit a l'assemblea han aprovat l'exercici 2017-2018, amb un superàvit de 499 euros. També s'ha aprovat el pressupost de la temporada 2018-2019, amb 151.900 euros.

Joan Salabert ha explicat que, quan l'Ajuntament construeixi el camp de futbol 7 de la nova zona esportiva municipal el club "aspira a créixer més".

D'altra banda, s'han ratificat els nous directius Manel Moreno, responsable de l'àrea social, i Eva Fernández, de l'àrea institucional. "L'objectiu és potenciar aquestes dues àrees", ha declarat Salabert. Han estat baixa els directius Esteban Berbel i Francisco Montiel.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem