Rècord de futbolistes i dos nous equips femenins, les novetats del CFU Mira-sol Baco

Per primera vegada, l'entitat, amb 47 anys d'història, tindrà dos equips femenins de base

Per primera vegada en la història del Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, entitat que es va fundar el 1971, ara fa 47 anys, el club tindrà 2 equips femenins de base, un benjamí (no competirà) i un aleví (federat). A més, amb 27 conjunts, l'entitat esportiva local estableix un nou rècord d'equips.

Mira les millors imatges de la presentació.

Els 27 equips del club, amb prop de 400 futbolistes, són: 5 prebenjamins, 4 benjamins, 5 alevins, 3 infantils, 3 cadets, 2 juvenils, 2 sèniors (1 masculí i 1 femení), 2 veterans, 1 aleví femení i 1 infantil femení. El club també té una escola de nois i noies, nascuts els anys 2013 i 2014. Esportivament, el club es fixa l'objectiu que els equips cadet A i juvenil A pugin de 2a a 1a Divisió, i que l'aleví A, ho faci de 3a a 2a Divisió.

GetFileAttachment 2

El nou aleví femení del Club de Futbol Unión Mira-sol Baco. FOTO: Bernat Millet

L'estructura esportiva

Joan Garcia continu sent el director esportiu, i Àngel Codina, el coordinador esportiu. Les novetats d'enguany són la incorporació d'Ivan Morales com a responsable de metodologia; Mireia Marco com a coordinadora de la secció femenina i Nelson Ocampo com a preparador físic dels equips de futbol 11. D'altra banda, MAAT Escola de porters és l'empresa responsable d'entrenar els porters del club.

Nova equipació

La presentació oficial del CFU Mira-sol per aquesta nova temporada s'ha fet aquest divendres, 21 de setembre, a la tarda, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol, on també s'ha presentat la nova equipació. Hi han assistit Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Jacobo Domènech, vocal de la Federació Catalana de Futbol i delegat del Vallès Occidental Terrassa; Jaume Garcia, director del Campus Sant Cugat a l'Índia, i Joan Salabert, president del CFU Mira-sol Baco.

Salabert "El que pretenem és formar bones persones"

En els parlaments, Salabert ha explicat que "sempre ens hem volgut distingir per ser un club de barri on el que fomentem és que els nois i noies s'ho passin bé, que gaudeixin i, sobretot, aprenguin. Intenten no fer grans coses sinó fer-ne una molt concreta que és formar bones persones". Rovira ha felicitat "un any més aquest club que ha anat creixent any rere any gràcies a aquest projecte esportiu". Domènech ha dit que aquest "és un club amb molta trajectòria a la comarca".

L'assemblea general ordinària del CFU Mira-sol Baco està previst que es faci al mes de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem