L’assemblea ordinària i les eleccions a la presidència de la Unió Ciclista, dissabte

L'acte, amb set punts en l'ordre del dia, tindrà lloc a la Sala d’Actes del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. La primera convocatòria és a les 18.30 hores, i la segona, mitja hora més tard

L’assemblea general ordinària de socis i les eleccions a la presidència de la Unió Ciclista Sant Cugat tindran lloc aquest dissabte, 19 de gener, a la Sala d’Actes del Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler. La primera convocatòria és a les 18.30 hores, i la segona, mitja hora més tard.

Els set punts de l'ordre del dia són els següents: memòria d'activitats 2012; estat de comptes 2012; activitats 2013; pressupost 2013; modificació parcial dels estatuts; elecció de candidatura, i propostes i suggeriments.

S'hauria d'haver celebrat el 29 de desembre
Cal recordar que tant aquesta assemblea general ordinària de socis com les eleccions a la presidència de l'entitat (en època de vacances de Nadal) s'havia de celebrar el passat 29 de desembre. La junta directiva en funcions, encapçalada pel president Rafa Robledo, va demanar ajornar-la perquè en la següent convocatòria hi hagués més afluència de socis. A mà alçada, els assistents van votat que sí. Els socis que hi van prendre part van decidir posposar- aquest acte per aquest dissabte 19 de gener.

Si no hi ha cap novetat d'última hora, Rafa Robledo serà l'únic candidat a la presidència i, així, afrontarà el seu segon mandat consecutiu.

D’altra banda, la Unió Ciclista organitzarà el divendres 1 de febrer un col·loqui amb els periodistes de TVE Carlos de Andrés i Joan Carles García.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem