L'equip Jabatus revalida la Marató de futbol sala de l'Olimpyc Floresta FS

El conjunt campió d'aquesta 35a edició ha estat integrat majoritàriament per jugadors del sènior B de l'Olimpyc, i també per dos jugadors del primer equip, Miki Verdaguer i Dani Martí

Per segon any consecutiu, l'equip Jabatus s'ha endut la Marató de futbol sala de l'Olimpyc Floresta FS, que aquest any ha celebrat la seva 35a edició, amb 10 equips participants. En la final, Jabatus ha superat (1-5) el Pranarom. El conjunt campió ha estat integrat majoritàriament per jugadors del sènior B de l'Olimpyc, i també per dos jugadors del primer equip, Miki Verdaguer i Dani Martí. Per la seva banda, els finalistes han comptat a les seves files amb tres jugadors del FS Sant Cugat, els germans Rosell, Xaus i Biel, i Álex Quílez, i Fernando Echevarría i Jordi Rozas, jugador i entrenador del sènior A de l'Olimpyc.

En les semifinals, Jabatus ha superat a la Juve a la tanda de penals, després que el partit acabés amb empat a 2 gols, i Pranarom s'ha imposat al Bar Andrés, també a la tanda de penals, després d'un empat a 4 gols. Ja en la fase de classificació, Jabatus ha guanyat el Sant Francesc (6-1), una altra vegada al Pranarom (0-2) i al Clásicos de FIFA (3-10), mentre que ha empatat (5-5) amb el Bar Casa Tere. Com a premi, Jabatus s'ha endut una inscripció gratuïta per a la pròxima edició d'aquest torneig d'estiu. La resta d'equips, també amb jugadors de diferents clubs, que també han jugat han estat Makabi, Rayo Vayacaño i Champion.

Campoy, López i Juan, jugadors de luxe

Aquestes 12 hores de futbol sala s'han jugat a la ZEM la Floresta. FOTO: Bernat Millet

Cal destacar la participació de jugadors de primer nivell com el rubinenc Jordi Campoy, del FS Jaen de primera divisió; el santcugatenc Álex López, de la primera divisió italiana, i Ramon Juan, porter del primer equip de futbol de la UE Cornellà.

Aquestes 12 hores de futbol sala s'han celebrat entre el divendres 6 i el dissabte 7 de juliol a la Zona Esportiva Municipal de la Floresta, amb àrbitres de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol. Àngel Ruiz, president de l'Olimpyc Floresta FS, ha explicat que la Marató "és un clàssic. 35 anys són molts anys".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem