L’Escola de Pàdel Marta Marrero oferirà “una metodologia única”

Al voltant de 100 persones, entre adults i nens, s’han inscrit ja a l’escola de l’Augusta Pàdel que dirigeix la número 1 del món

Augusta Pàdel ha organitzat aquest dissabte 19 de setembre una jornada de portes obertes amb la intenció de promocionar la seva escola de pàdel, que dirigeix l’extennista i número 1 del món de pàdel Marta Marrero. Segons el director esportiu d’Augusta Pàdel, Joan Muro, les inscripcions freguen ja les 100 persones, entre adults i nens.

“L’Escola de Pàdel Marta Marrero es diferencia molt de l’oferta d’altres escoles de pàdel. Estem introduint noves tècniques d’entrenament, coses molt revolucionàries, amb productes que s’adapten al nivell d’iniciació”, indica Muro. “Estem aconseguint fer un producte únic”.

Augusta Pàdel compta amb 11 pistes de pàdel oficials (1 pista central panoràmica, 4 pistes cobertes i 6 pistes exteriors). També compta amb una botiga de pàdel, un restaurant i zona d’aparcament.

El Challenger World Padel Tour aterra a Sant Cugat

Augusta Pàdel serà l'escenari, del 16 al 22 de novembre, del Barcelona Challenger, un campionat en què hi podran participar les parelles amb rànquing superior a la 10a parella del World Padel Tour. Serà la quarta i última prova del Challenger.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem