L’esport escolar acomiada la temporada amb una gran festa de cloenda

Aquesta temporada han participat en els Jocs Esportius Escolars 2.968 nens i nenes, una xifra que s’incrementa any rere any

El Parc de l’Arborètum ha acollit per primera vegada, aquest divendres 29 de maig a la tarda, la festa de cloenda dels Jocs Esportius Escolars que organitza l’Ajuntament, a través de l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET). Centenars de nens i joves han omplert aquest recinte per acomiadar la temporada esportiva. Una temporada que ha tingut una participació rècord de 2.968 nens i nenes, lleugerament per sobre de la xifra de la temporada passada, que va ser de 2.957 alumnes.

L’objectiu d’aquesta festa és celebrar el final de les competicions esportives escolars i reunir els seus participants per fer el lliurament de premis.

L'EsportTast, la novetat

Un dels espais de l'EsportTast. FOTO: Lali Puig

A part d’estrenar nou escenari –fins aleshores la festa de cloenda es feia a la plaça de la Vila– l’organització també ha organitzat l’EsporTast, una activitat amb diferents espais de joc amb la presència de la majoria d’esports que organitza l’OMET. Els esports que s’han pogut practicar han estat futbol, bàsquet, handbol, voleibol, atletisme, escacs i tennis de taula.

Xavier Tizón, regidor d’Esports en funcions, ha explicat que “els infants i els joves de Sant Cugat, amb la seva implicació, evidencien la bona direcció de l’Ajuntament en la promoció de l’esport. L’Ajuntament, a través de l’OMET i l’empresa que el gestiona, Teampartners, entenem l’esport com una eina més de l’educació dels infants i joves”.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem