L'Handbol Sant Cugat perd la final de la Copa Catalana a la pròrroga

El conjunt santcugatenc ha anat gairebé tot el partit per davant en el marcador, però finalment el Bordils s'ha imposat en la pròrroga (31-30)

Ben a prop ha estat el Club Handbol Sant Cugat de protagonitzar la gran sorpresa de la temporada en la final de la Copa Catalana. Per si no tenia prou amb arribar a la final, l’equip entrenat per Joan Sancho –que avui s’asseia a la banqueta per última vegada– ha estat a punt de guanyar a l’Handbol Bordils, que amb aquesta suma la cinquena Copa Catalana en el seu palmarès.

L’Handbol Sant Cugat ha anat per davant en el marcador durant bona part del partit. De fet, al descans dominava per 15-11. A la segona part el conjunt santcugatenc ha seguit portant la iniciativa fins al tram final de partit, quan els gironins han aconseguit empatar i forçar la pròrroga. Una pròrroga que finalment ha guanyat el Bordils davant un Handbol Sant Cugat físicament més castigat.

El premi: la Supercopa de Catalunya

Jugar la final de la Copa Catalana tenia, a més, un premi considerable: jugar la pròxima temporada la Supercopa de Catalunya amb l’altre equip finalista, i els dos grans equips catalans, el FC Barcelona i el BM Granollers. Així doncs, els jugadors del Club Handbol Sant Cugat tindran l’oportunitat la pròxima temporada de jugar contra un equip de lliga ASOBAL i davant d’alguns dels millors jugadors del món.

El bagatge de l’Handbol Sant Cugat en aquest campionat ha estat immillorable. Ha aconseguit cinc victòries –dos de la fase de grups, els vuitens, els quarts i la semifinal– i ha perdut dos partits –el primer de la fase de grups i la final–. Cal recordar que el Sant Cugat va finalitzar 6è del grup C de Primera Nacional.