L'Handbol Sant Cugat tanca la plantilla amb quatre incorporacions

Gerard Esparza, Marc López i Edgar Sans arriben procedents del FC Barcelona. Bernat Tous torna al club

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat, que la pròxima temporada dirigirà Armand Rubiño, ja té perfilada la seva plantilla per la temporada que ve. En total el club ha fet quatre incorporacions, tres són jugadors que arriben procedents del FC Barcelona juvenil, i el quart és Bernat Tous, extrem dret que torna al club després d'una estada a l'estranger. Pel que fa a les baixes, el club comunicarà ben aviat quins jugadors no seguiran al primer equip. Quan es confirmin, quedarà tancada la plantilla.

Les cares noves són el porter Gerard Esparza, el primera línia Marc López i l'extrem esquerre Edgar Sans. Tres jugadors molt joves –només tenen 18 anys– que arriben a l'equip després d'haver estat durant dos anys consecutius campions d'Espanya juvenil amb el FC Barcelona. "Són tres jugadors que ens aportaran joventut i ganes", explica Rubiño. "Vénen d'un club on l'exigència és màxima i estan acostumats a entrenar matí i tarda, per tant la seva forma física és molt bona".

L'altra incorporació de l'Handbol Sant Cugat és la de Bernat Tous. Amb la seva tornada l'equip torna a tenir un extrem dret pur i no reconvertit: "El Bernat és un jugador amb experiència contrastada i serà un jugador important".

El perfil dels nous: joventut i qualitat

Els tres jugadors són de la mateixa generació de jugadors que han passat per les categories inferiors del FC Barcelona. Han estat dues vegades campions d'Espanya juvenil (2014 i 2015) i una vegada campions en la categoria infantil (2011). López i Sans també han estat campions d'Espanya en la categoria cadet amb la selecció catalana (2013-2014).

Gerard Esparza és porter, fa 1,91 i pesa 94 kg. És un porter de gran envergadura. Destaca, segons l'entrenador, per la seva intel·ligència, bona col·locació i per la seva qualitat tècnica i tàctica.

Marc López juga en la posició de primera línia per jugar de lateral i de central. Té una gran potència en el llançament exterior i bona visió de joc. Fa 1,90 i pesa 83 kg.

Finalment, Edgar Sans juga d'extrem esquerre i destaca per la seva gran velocitat i qualitats atlètiques. És un bon finalitzador des de l'extrem, corre molt bé al contraatac i té molta capacitat de salt. Fa 1,84 i pesa 80 kg.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem