L'exjugador d'Asobal, Armand Rubiño, nou entrenador del Club Handbol Sant Cugat

L'excampió d'Europa ha assegurat que "el primer partit que els vaig veure jugar em vaig dir que aquest equip l'havia d'entrenar jo"

L'exjugador del FC Barcelona i d'Elgorriaga Bidasoa, Armand Rubiño, és el nou entrenador del primer equip del Club Handbol Sant Cugat, en substitució de Joan Sancho. El president de l'entitat, Miquel Catarineu, i el director tècnic esportiu del CH Sant Cugat i fins ara tècnic del sènior A, Joan Sancho, l'han presentat aquest dilluns, 22 de juny, a la nit, als jugadors.

Aquesta temporada 2014-2015, Armand Rubiño ha dirigit el cadet A del BM La Roca, que ha situat en la tercera plaça al Campionat de Catalunya i en la quarta posició en el Campionat d'Espanya de Clubs. La campanya 2011-2012 va entrenar l'H. Vendrell a 1a Estatal, i en els últims anys també ha estat seleccionador català en les categories juvenil, cadet i infantil masculí, de les que en totes ha aconseguit un títol.

Com a jugador (12 temporades a la Lliga Asobal) va jugar, entre d'altres, una temporada al primer equip del FC Barcelona; tres a l'Atlético de Madrid, i sis a Elgorriaga Bidasoa, on va ser campió i subcampió d'Europa i va guanyar la Copa del Rei. També va conquerir una Lliga Asobal i una Recopa d'Europa, i va ser deu vegades internacional amb la selecció espanyola absoluta.

Rubiño: "És un equip absolutament brutal"

Armand Rubiño ha explicat que “aquesta temporada he vist diferents partits del primer equip. El primer partit que els vaig veure jugar em vaig dir que aquest equip l'havia d'entrenar jo. És un conjunt absolutament brutal, sobretot pel que fa a implicació, el caràcter de sentiment d'equip i de cohesió de grup. Estic convençut que connectarem molt bé”.

Armand Rubiño i Joan Sancho estan confeccionant la plantilla del primer equip de la pròxima temporada, en la que hi haurà “molt pocs canvis”. Fins al moment no s'ha fet oficial la baixa de cap jugador i el nou tècnic ha avançat que hi podria haver alguna incorporació. “Confio en aquest equip. Ells s'ho han guanyat”, ha afirmat.

Per a Rubiño, l'objectiu esportiu del primer equip serà “millorar el que s'ha aconseguit aquesta temporada (ha acabat 6è de 16 equips al grup D de 1a Estatal). Era una campanya difícil i l'equip l'ha passat amb una nota molt alta”. També ha destacat que “canviaré sistemes de joc, però m'adaptaré més jo a l'equip, que l'equip a mi”.

Després de la presentació del nou tècnic, el CH Sant Cugat va fer l'últim entrenament, al Pavelló 3, de la present temporada.

Tots pendents de les semifinals de la Supercopa de Catalunya

El nou entrenador té previst iniciar la pretemporada el dilluns 24 d'agost, tot i que dependrà de la data que fixi la Federació Catalana d'Handbol Supercopa de Catalunya per disputar les semifinals d'aquesta competició en la qual el CH Sant Cugat jugarà al Pavelló 3 contra el FC Barcelona (actual campió) o el BM Granollers (finalista el 2014). La data podria ser entre mitjans i finals d'agost.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem