L'Hoquei Club Rubí Cent Patins d'Eva Marqués lidera en solitari la Lliga Elit

El primer equip femení, actual campió d'Europa, de la lliga espanyola i també de la Copa de la Reina, ha guanyat els 8 partits que ha disputat

L'Hoquei Club Rubí Cent Patins, en la que juga la jugadora de Sant Cugat Eva Marqués, lidera en solitari la Lliga Elit Femenina, la màxima categoria de l'hoquei en línia estatal. Les rubinenques són primeres amb 24 punts, amb 9 punts més que el Tres Cantos PC de Madrid i 10 punts més que el SAB Tucans ASME de Barcelona. El conjunt local ha guanyat els 8 partits que ha disputat i, a més, és l'equip que anota més gols (37) i el que n'encaixa menys (6). Un cop acabi la competició, els 4 primers equips classificats jugaran el play-off pel títol. El pròxim partit de lliga de l'HC Rubí CP serà el 13 de gener, a les 18 hores, quan visitarà la pista del segon classificat, el Tres Cantos PC de Madrid.

Eva Marqués: "Estem fent una bona temporada"

Amb 5 gols, Eva Marqués és la quarta jugadora de la Lliga Èlit Femenina que anota més gols. FOTO: Luis Velasco Hevia

La jugadora de l'HC Rubí CP, Eva Marqués, ha apuntat que el seu equip "està fent una bona temporada. Respecte a la campanya anterior, hem tingut diferents baixes, però entre totes estem portant el pes d'un equip que s'ha rejovenit". Amb 5 gols, Eva Marqués, que té 21 anys i juga de defensa, és la quarta jugadora de la Lliga Èlit Femenina que anota més gols.

Cal recordar que l'HC Rubí CP és l'actual campió d'Europa, de la lliga espanyola i també de la Copa de la Reina. En els pròxims mesos, el conjunt de Rubí també jugarà la Lliga Europea, la Copa de la Reina i la Lliga Catalana.

Cal recordar, també, que a principis de setembre, Marqués, amb la selecció espanyola absoluta femenina d'hoquei en línia, va ser subcampiona dels World Roller Games, a Nanjing (Xina). En la final, Espanya va perdre (0-1) amb els Estats Units.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem