L'Olimpyc Floresta aixeca un 0-4 i empata contra el líder

Els de Xaloc Rion encadenen tres empats consecutius però continuen fora de les posicions de descens

L'Olimpyc Floresta FS ha sumat aquest dissabte 16 d'abril un punt importantíssim davant el líder de la categoria, un CCR Castelldefels que portava dotze partits consecutius guanyant, i que encapçala la classificació amb 11 punts d'avantatge sobre el segon, l'Escola Pia. El punt encara ha tingut més mèrit pel fet que l'Olimpyc ha remuntat un 0-4 en contra.

Els de Xaloc Rion han sortit amb la clara intenció de tenir la possessió de la pilota i per això ha atacat durant gran part del partit amb 5 jugadors de camp. L'estratègia però no ha donat resultat i els visitants s'han posat per davant en el marcador amb un 0-3 en escassament 10 minuts. L'Olimpyc no ha defallit en el seu intent i ha continuat amb el mateix guió i malgrat que ha encaixat el 0-4, Miki ha retallat distàncies abans d'arribar al descans (1-4).

El conjunt florestà, confiat que l'estratègia acabaria donant els seus fruïts, ha continuat jugant de 5 buscant la remuntada. Amb el 2-4 de Dani, al minut 2 de la segona part, l'enfrontament ha passat a ser un partit d'anada i tornada, amb ocasions clares a totes dues porteries. El tercer l'ha fet Fernando a vuit pel final, després d'una mitja volta i un tir des de la frontal de l'àrea. I el 4-4 ha estat obra de 'Pirata', que ha finalitzat una espectacular jugada personal. El capità ha estat a prop de fer el 5-4 però ha enviat la pilota al pal.

Tres punts per sobre del descens

Tot i les bones sensacions de l'Olimpyc Floresta en les darreres jornades, especialment les dues últimes disputades a casa, el conjunt local només ha sumat 3 punts dels darrers 9, i només té 3 punts més (36) que el CFS Salou, primer equip que ocupa posició de descens, la catorzena, amb 33 punts. "Hem de començar puntuar de 3 en 3 perquè si no acabes patint", ha recordat l'entrenador, Xaloc Rion.

El tècnic ha reconegut que l'equip ha plantejat el partit per guanyar-lo però dóna per vàlid l'empat: "Volíem guanyar, però segurament el punt és positiu. Avui hem entès com havíem de jugar i hem seguit un guió fins al final. La regularitat durant el partit ens ha donat un puntet".