L'Olimpyc frega la victòria però acaba empatant contra el Playas

Els florestans fallen un doble penal en l'últim segon i l'àrbitre s'equivoca i anul·la un gol legal de l'Olimpyc

Olimpyc Floresta FS 3 - Playas CD Castellón FS 3

Olimpyc Floresta FS: Pol, Miki, Pirata, Carles i David –cinc inicial– Berni, Dani, Edu, Martí, Fernando i Gabi (p.s.)

Playas CD Castellón FS: Falcón, Guille, Genís, Juanito, David –cinc incial– Thiago, Maeso, Héctor, Iván, Tití, Eric, Boris (p.s.)

Gols: 1-0 David (6’) 2-0 Eric (7’, p. p.), 2-1 Héctor (21’), 2-2 David (26’), 3-2 Fernando (30’), 3-3 Tití (35’)

Jornada 28 del grup 3 de Segona Divisió B. Pavelló de la Floresta. 100 espectadors

L’Olimpyc Floresta FS ha sumat aquest dissabte 2 d’abril un meritori empat contra el Playas de Castellón, històric del futbol sala espanyol ara a la Segona Divisió B. Els florestans, que han sumat 11 dels últims 15 punts disputats com a local, han fregat la victòria, primer amb un gol mal anul·lat a cinc minuts pel final, i després amb un doble penal quan faltava un segon que Fernando ha enviat al pal.

El conjunt local ha estat tremendament efectiu a la primera part. En qüestió de minut i mig ha fet el 2-0. El primer ha estat de David Oliva que ha aconseguit batre a Richard Falcón en una sacada de córner. El visitant Eric ha rematat a la seva pròpia porteria una centrada de Miki i ha fet pujar el segon al marcador.

El Playas ha tingut més possessió de pilota i ha gaudit de bones ocasions per escurçar distàncies abans d’arribar al descans. Juanito i Tití han fregat el gol, però la més clara ha estat de Guille, que no ha rematat amb prou contundència una pilota que es passejava per la línia de gol i que ha acabat traient la defensa.

Empata el Playas

En la primera jugada de la segona part ha arribat el 2-1. Héctor ha rematat al segon pal un centre-xut d’un company i ha enviat la pilota al fons de la porteria. El gol ha permès als visitants atacar amb menys ansietat i amb més cap. Al minut 26, encara amb un quart d’hora per endavant, el Playas de Castellón ha empatat amb gol de David, que ha finalitzat una gran jugada d’equip.

Amb 2-2 en el marcador i a 10 minuts pel final, l’Olimpyc ha arriscat i ha passat a jugar de 5. La jugada ha estat perfecta perquè Fernando ha fet immediatament després el tercer. Però novament ha empatat el Playas. Tití ha rematat a porteria en una sacada en llarg del porter mal defensada pel conjunt local.

Últims minuts d’infart

Els últims minuts han estat molt intensos, amb l’Olimpyc bolcat en atac jugant de 5, però amb el perill de cometre una sisena falta que finalment ha comès. David, l’encarregat de llençar el doble penal, ha enviat la pilota per sobre el travesser.

La jugada clau del partit ha tingut lloc a un minut i mig pel final. Un ràpid contraatac de l’Olimpyc ha acabat en gol però l’àrbitre no l’ha donat per vàlid perquè prèviament havia xiulat una falta. Quan faltava un segon per acabar, han estat els visitants els que han comès la seva sisena falta. Fernando ha executat bé el tir des dels 10 metres, però la pilota s’ha estavellat contra el pal.

La clau: ser forts a casa

David Oliva, autor del primer gol de l’Olimpyc, ha lamentat que l’àrbitre no donés validesa al gol mal anul·lat per l’àrbitre: “Ell sap que s’ha equivocat i ens ho ha reconegut”. Amb tot, ha afegit que el punt és positiu: “Considero que no se’ns han escapat dos punts sinó que hem tret un bon punt a casa”. Finalment ha destacat la importància de sumar a casa: “La salvació passa per fer-nos forts aquí. Les últimes 3 jornades seran en les que ens ho jugarem tot”.

A l’espera del que facin la resta de rivals, l’Olimpyc Floresta FS continua fora de les posicions de descens amb 34 punts, amb 5 punts més que el CFS Esparraguera, que ocupa la primera posició de descens amb 29.