L'Olimpyc Floresta Futbol Sala manté el gruix de jugadors en el seu retorn a 3a Nacional

Després del descens de categoria de la darrera temporada, l'equip de futbol sala només compta amb 4 baixes, a més de la destitució de Xaloc Rion com a entrenador

El primer equip de futbol sala de l'Olimpyc Floresta compta amb 14 jugadors de cara la temporada vinent. L'equip santcugatenc, recentment descendit de 2a B Nacional, jugarà la temporada vinent a 3a Nacional. Amb la baixa de Xaloc Rion al capdavant de la banqueta florestana, Jordi Rozas serà l'home encarregat de dirigir l'equip. 


De la temporada anterior en son 9 els jugadors que renoven: el porter Nicassio Piazza, Manel Rion, Carles Jiménez, Guillem Munté, Fernando Echevarria, Bernat Castell, Eduard Garcia, Xavier Martín i Daniel Martí. A més, Pau jugarà aquest any al primer equip i Víctor alternarà la temporada amb els dos sèniors del club.


Tanmateix, el club compta amb importants baixes de cara la temporada vinent. El tanca Miquel Verdaguer va estar rifat per diferents conjunts de 2a B Nacional, emportant-se'l finalment el Futbol Sala Pallejà; l'ala Marc Espada provarà sort al Club Natació Sabadell; el japonès Yuya Iwatta seguirà amb el seu projecte d'aprenentatge en el Barceloneta Futsal Club Esportiu, també de 2a B Nacional; mentre que el porter Guillem Luid penja les botes definitivament.


En el capítol d'altes, Xavi Llordella, del Futbol Sala Solsona, ocuparà la posició sota pals deixada per Guillem Luid, mentre que l'esquerra, Jofre Villén, serà fitxat del Futbol Sala CE Montseny. A més, el juvenil Iñaki Roses, jove amb molta projecció i seleccionat per l'equip espanyol sub 19, abandona l'AE les Corts Ubae per militar en l'Olimpyc Floresta.


Vells coneguts en la banqueta


L'exporter del Futbol Sala Marfil, equip de la màxima categoria del futbol sala espanyol, va estar format al conjunt florestà i va dirigir diferents equips base de la casa. A més, durant les últimes 4 temporades, el tècnic va estar entrenant el Futbol Sala Manresa a 2a B Nacional, equip que va acabar guanyant la lliga, i en aquesta nova etapa, Oriol Madurell l'acompanyarà com a segon entrenador.


Desplaçaments d'estiu


L'equip començarà la pretemporada el dilluns 27 d'agost per preparar-se pel retorn a 3a Nacional el cap de setmana del 22 de setembre. Durant la pretemporada, l'equip jugarà diferents amistosos. El primer d'ells serà vers el Cerdanyola Futbol Sala de 2a B Nacional, el divendres 7 de setembre i aquell mateix cap de setmana, jugarà vers el Laguna FS el diumenge 9, equip que milita a 3a Nacional.


El següent cap de setmana, l'Olimpyc Floresta tornarà a jugar dos enfrontaments, aquesta ocasió també amb dos equips de 3a Nacional. El divendres 14 de setembre serà el torn de l'AE les Corts Ubae, mentre que el diumenge disputarà l'últim amistós en enfront del Club Sala 5 Martorell.


La pressió d'ascendir


Per a Jordi Rozas, el grup 1 de 3a Nacional, grup en el qual ha quedat enquadrat l'equip, "és un grup amb molta qualitat futbolística. Hem de ser conscients que la lliga és llarga i l'hem de saber afrontar bé". A més, en referència al retrobament de divisió amb el FS Sant Cugat, el tècnic senyala: "Tot i la rivalitat que hi tenim, una rivalitat sana, tinc molta il·lusió de poder tornar a compatir vers ells".


Després de perdre categoria, el principal objectiu de l'Olimpyc Floresta és tornar a la 2a B Nacional. No obstant això, Jordi Rozas es mostra prudent: "El meu primer objectiu és consolidar-nos com equip, competir i veure on ens situem al principi de la temporada. Després d'això, si les coses van bé ja lluitarem per a recuperar la categoria".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem